Followers

Saturday, May 1, 2010

Aku Di Goda dan Akhirnya Terpengaruh...

Bukan senang sesapa nak pomot aku unt beli kosmetik unt kecantikan kulit nih..mmg tak pernah lagi la yg berjaya buat aku beli something yg berkenaan kecantikan nih...tp akhirnya aku terpengaruh jua kerana satu perkataan "1 sold every 4 second in JApan"

aku terbaca artical pasal hada labo ni kat blog red mummy..jadiknya tgk la apa akan jd kat aku pas ni klu bertambah cantik cam kulit orng jepun...akan ku warta ka pd seluruh warga blog...tp klu tak berubah gak still muka ubi kayu jadiknya maka akan aku war war kan jugak...
*
*
*

1 comment:

LYaFRINA said...

apakah itu????
hehehhee

There was an error in this gadget