Followers

Tuesday, May 18, 2010

AsSet Tagging (TAG,TAG,TAG)


wah dapat tag lagik..cam korang ni tau2 je kije aku sekarang ni mmg tag mengetag pun..tp tag asset la...ni tag jenis camni aku tak ley nak buat pe la so aku buat OT la unt jawap tag yg tak de dlm task kije aku ni..

Ada beberapa pesanan dari pemberi award

1)Copy award nie kat blog korank.

Done!
sekali klik je trus bley tampal..cesss riak..

2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.

ucapan zillion trimas for mashimashi sbb bagi anugerah ni bagi menhargai penat lelah aku dlm bidang blogging ini..walaupun banyak gosip2 hangat melanda (exp;kena gosip ngan dato xyz) tapi undian korng unt melayakkan aku menerima anugerah ini membuatkan aku rasa nak makan banana split semangkuk...(hehehhe perassan glamer)

3)jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

terpikir knp orng2 kat company aku kirje ni rude sgt padahal sesama melayu..yg cina/india/mat saleh tak de la perangai cam korang yg dah macam tak sedar diri yg korng bekerja sesama manusia n yg pasti bukan korng bekerja dgn orng serbia sampaikan nak mencaci n guna ayat kasar je kije korng...hey respect the others la skit..mcm mak bapak tak hajar je korng ni

2. Apakah nama samaran korang

Dunia IT = Dyea irdina (nama anak pompuan coming to be, tp x tau la bila nak kuonya)
MAsa LAjor kat UITm = Bon (orng dengar mmg gerun tp aku baik sey...sopan ..berhekmah..cute hahhahah perasan lagik)
FB= Cinta Sang Ratu (nak jd ratu sepanjang masa dihati cik abg)

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
En Mohd Tarmizi Md Din
Muhammad Amrul Adam
Muhammad Amrul Raees

4. Panggilan untuk si dia

ABG... masa baru kenal ko je pas tu baik skit awak baik sikit lagi papa bila dah tunang jadik abg kawin pun abg lagik....ABG i LAP u...hehhehehhe

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

pelagi bunga la.....

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

intan nurul fatehah ari2 mesti nak menyingah sbb dia nyer blog mmg sempoi gilew la..ooopsss aku tak polow pun blog tu..tp ari2 aku g blog tu..tak tau kenapa..aku ingt kau dah kena bomoh la...

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

apa barang tag kat 15 orng jerks disebab kan sahabat aku ada 99 orng so aku tag kan semua nih...adil n saksama...bukan kat 99 orng ni jerks tp kat sesapa la yg masuk jengguk2, intai2 blog aku ni sipersilakan amik tag ni sebagai ole2 sebelum balik...

2 comments:

L.O.V.E said...

gud job dear..mkaceh sbb sudi wt tag nie yerk........hikx3......

LYaFRINA said...

huhuu.. lya pon slalu k blog intan... dh lama.. best blog dia..

BON ????
ganazzzzzzzz

There was an error in this gadget