Followers

Tuesday, December 9, 2014

EOCM TRG - NOGORI 9..ANNUAL AGM

32 hari dlm pantang orng dah ajk berjalan...so pantang diajak la jawapnya...baby n mummy + daddy + sibling....yeyyyyy holiday to PD NOGORI 9


Perjalanan 7 to 8 hour tp sbb kami berkonvoi 30+- bj exora maka jd la 12 jam yg seronok dan ngeri....seronok sbb leh berjalan tp ngeri dgn kerenah budak yg bosan sbb tak sampai2 ke destinasi

Menginap di KLANA BEACH RESORT ..untung sbb resort baru so semua bessttttttt....



Hr pertama lepas bekpest ada sukaneka...baby qeela kecik2 dah ber sun burn tepi pantai..maknya sibuk main sukaneka...sik baik moksu moksu ada ramai jd tukang jg baby qeela..

After sukaneka layan pool plak..tak larat nak mandi pantai..panasss oooo... tp bebudak je la mak budak jd pemerhati je...

Mlm lak AGM exora club...tp kita layan dinner je trus msk bilik...n the suppries is...dpt hadiah lucky draw..x pnah nya n ak bernasib baik tp kali ni dpt..hehehe suka cam bebudak lak jdnya

Ish pnjng lg citer ni...tak citer lg pergi nilai...kel el...ln kali la malas nak taip dah

Sunday, November 30, 2014

bercukur dan officially named dipagi raya aidiladha

Genap 7 hari aqeela lahir jatuh pd hari raya korban 2014..so dihari raya qeela dicukurkan dan diberi nama....alhamdullilah
 Now u see
 Now u dont...kikiki
 Nah ko kecoh dihari raya..br 5 beradik x masuk sepupu sepupunya lg ni
Pepagi raya yg sulung adam sempat baked some cokies...yg adun cokies ni harus la puan sri mamanya..adengan seterusnya dilakukan oleh adam...sedapppppp

Saturday, November 29, 2014

NuR dYeA aQeELa

Senyap2 sunyi2 diam2.....blog x ter update..tup tup dpt rezki baru.....my no 5..nur dyea aqeela
Lg beberapa hari nak raya haji.....28 sept 2014...jam 9 .26pm..seberat 2.85kg...syukur atas kurnia mu....
So now kami dah ada 5 harta akhirat kami...alhamdullilah
Adam...raees...dyea...rania...aqeela

Wednesday, July 23, 2014

love my family

Ok done....almost 3 mgu menanti..akhirnya siap jugak our first studio family pic...kikikiki..happy giler beb lama dah tinggin nak bergamba cam ni
 Adam.dyea.rania.mama.ice.papa
Ketat ketat syng kamu semua

Wednesday, July 16, 2014

rania dan keter barunya..yg pasti bkn peugeout putih ya

First bike unt rania
 Gegirl harus la pinky winky
 Kongsi2 main dgn dyea
Tp selalu dyea la yg main lebey2
Tp x pe asal korank tak gaduh guna stereng lock udah la ya ank2 pompuan ku...

Tuesday, July 15, 2014

lazada..love it sooo much

Aku i bkn kaki sopink pun...on9 ke off 9 ke mmg bukan aku la klu bab sopink2 ni....tp tersopink kat lazada sbb mengidam nak perfume britney spears..huhuhuhu..lepas sekali tersopink selalu dpt email pasal offer kat lazada...

Dan sesudah sahur td tersopink lg...kasut dan pencukur letrik unt cik suami dan hb unt diri sediri...kikikiki ni semua sbb offer kaw2 dpt kat situ..

Now ku tahu....knp orng suka beli on9 ni..easy nak mampus..x de letih2 (letih jari je pilih gamba)..so after tis lazada dah jd sopink mall faberet aku

#3#benda#menang#bertaruh#bola#blm#claim#so#leh#cr#idea#dlm#ni#cik#soami#get#ready#ya#nak#claim#my#reward#

Monday, July 14, 2014

world cup..2014 abis sudah

World cup 2014 dah abis...yeyyyyyyyyyy...aku gumbira sebab menang  3 kali bertaruh dgn cik soami.kui kui kui...dr games brazil vs jerman..argetina vs belandan the final jerman vs argentina...heybat jugak aku buat ramalan ya..so dpt la 3 rediah unt dituntut...

Tp x terpikir lak nak mintak apa2..time bln poser ni dlm kepala ingt mkn je la...so lepas ni kn la berhempas pulas pk nak mintak pe dr cik soami...tunguuuuuuu


Sunday, July 13, 2014

MMG TAK BOLEH TAHAN LA

Walaupon bulan puasa tp tgk buah ni mmg tak boleh tahan
pergi bazar ramadhan bkn beli kuih muih tp g borong duyan...lepas isyak terus pulun... beli selonggok mlm td bersisa lg dua bj unt pulun malam ni plaks...
Sian baby dlm perut mesti panas kan sbb mamanya duk pulun duyan...bulan poser lak tu...

Wednesday, July 9, 2014

ziana zain vs tudung...

Sgt tak suka dgn statement beliau ---pkai tudung sbb hormat ramadhan---  helllo u muslim..tutup aurat tu wajib bkn sbb hormat pd bulan2 tertentu je.noktah

Tuesday, July 8, 2014

britney spears oh britney spears

Eh!!! Aku belum war war kan ek....now i am 7 m preggy my 5th child....ha ambik ko laju tu...mmg rania br nak masuk 1 y...tp rezki drnya..syukur alhamdullilah...kali ni aku mengidam britney spears perfume...dah mintak kawan2 kat kl n johor cr kan tp x dpt2...mmg la klu pe yg kita ngidam ni mmg payah nak dpt....klu yg duplicate bnyk ada kat on9 tp mengidam nak yg ori jugak.... apa punya perangai la
Ni la idaman baby dlm perut ni...dah 3 bln gamaknya teringin x dpt2...sehinggala smlm gatal jari tekan lazada punya website...tup2 ada apa yg aku nak ni yg bestnya dpt yg 2 in 1 midnight fantasy + fantasy sekaligus dgn harga lepas less rm 167 je...wow best best trus aku beli...ni goyang2 kaki tunggu posmen dtng anto je

Bestnya zaman sekarangkan semua dihujung jari...cerita bab perfume masa preggy rania pun aku beli jugak satu yg elizabeth arden ...agaknya mmg naluri baby girl kot suka perfume...pkainya bkn sgt
Yg selalu pkai perfume aku si ice tu..now he is 6y..nak g sekolah je dia pkai..klu ada anugerah student paling wangi agaknya dia la yg dapat...eh almost 7am now got to go adam nak p sekolah dah..chowwww


Sunday, July 6, 2014

love it sooo much ..MAGNUM...

Ni bkn ada kena mengena dgn no ekor ya..magnum dlm citer ji adalah sila tgk bwh...
Ni la hero citer makcik ni....yg almond shj ya yg ln x syot mn...

selpie selpie

Zaman orng sibuk berselpie selpie ni..adam pun sibuk berselpie dgn adik2 n sepupu2...pantang ipad ni x de orng guba maka berselpie la kome...




X pernah d ajor pun pepandai dia amik pic guna timer..klu makcik zaman dulu2..umur camni pandai main pondok2 je...tp budak zaman skrng apa yg dorng tak tau...advance giker

Saturday, July 5, 2014

EMAS TURUN TEMURUN JD KENANGAN

Demi nur dyea irdina dan nurdyea rania....mama leburkan menda alah ni unt dijadikan 2 utas rantai

unt kamu2 yg mama syng ...so raya ni ada la eksesori tambahan kat leher kamu2 ya.. love both of u ketat ketat

Thursday, July 3, 2014

manusia vs topeng

Manusia tak semua hati sebaik rupa..kebanyakan bertopeng mcm  ni
Eh klu kat fb ko kuo status baik2...alim2...warak2..tp kenyataanya kat luo silaturahim ko tak jg tak de maknanya...kawan fb mmg boleh anggap ko sgt bagus..good good gitu kata mat saleh...tp bg aku ko is nothing...noktah....

salam ramadhan

Sudah dekat setaun x jenguk blog kesayangan hamba ni..last dulu masa raya hapdate pasal new baby nur dyea rania...ni jumpa puasa balik..rania pun dah hampir setaun dah boleh berjalan dah...nak tgk rania yg terbr..nah tgk la bwh ni
Pkai dah cantik tp rambut masyaallah
Ni pun sama rambut tah pepe je
Eh puasa ni camner ok?? Taun ni azam br nak buka kat umh je sbb taun lepas 2 hari je buka kat umh ...taun ni punya bj raya pun dah setle sblm raya lg...pecah resia skit...kikikiki
Model yg gayakan bj kami...kami punya gamba raya pun dah ready cuma lom amik kat kedai...taun ni semua setle awal...bj raya..kasut raya..gambar raya..kikiki ..mmg tiap tahun selalu awal camni kami ready semuanya..bila poser consentrate unt puasa ..terawikh..kerja..tu je tak de dah bersesak cr brng nk raya...korank camner ready2 cam kami ni or suka sopink time puasa..ye la nak raya bnyk kedai buat sales potong rega bagai..tp beringgat ye biasa lepas potong pun masih tinggi dr hari biasa..

There was an error in this gadget