Followers

Tuesday, July 15, 2014

lazada..love it sooo much

Aku i bkn kaki sopink pun...on9 ke off 9 ke mmg bukan aku la klu bab sopink2 ni....tp tersopink kat lazada sbb mengidam nak perfume britney spears..huhuhuhu..lepas sekali tersopink selalu dpt email pasal offer kat lazada...

Dan sesudah sahur td tersopink lg...kasut dan pencukur letrik unt cik suami dan hb unt diri sediri...kikikiki ni semua sbb offer kaw2 dpt kat situ..

Now ku tahu....knp orng suka beli on9 ni..easy nak mampus..x de letih2 (letih jari je pilih gamba)..so after tis lazada dah jd sopink mall faberet aku

#3#benda#menang#bertaruh#bola#blm#claim#so#leh#cr#idea#dlm#ni#cik#soami#get#ready#ya#nak#claim#my#reward#

No comments:

There was an error in this gadget