Followers

Thursday, July 3, 2014

salam ramadhan

Sudah dekat setaun x jenguk blog kesayangan hamba ni..last dulu masa raya hapdate pasal new baby nur dyea rania...ni jumpa puasa balik..rania pun dah hampir setaun dah boleh berjalan dah...nak tgk rania yg terbr..nah tgk la bwh ni
Pkai dah cantik tp rambut masyaallah
Ni pun sama rambut tah pepe je
Eh puasa ni camner ok?? Taun ni azam br nak buka kat umh je sbb taun lepas 2 hari je buka kat umh ...taun ni punya bj raya pun dah setle sblm raya lg...pecah resia skit...kikikiki
Model yg gayakan bj kami...kami punya gamba raya pun dah ready cuma lom amik kat kedai...taun ni semua setle awal...bj raya..kasut raya..gambar raya..kikiki ..mmg tiap tahun selalu awal camni kami ready semuanya..bila poser consentrate unt puasa ..terawikh..kerja..tu je tak de dah bersesak cr brng nk raya...korank camner ready2 cam kami ni or suka sopink time puasa..ye la nak raya bnyk kedai buat sales potong rega bagai..tp beringgat ye biasa lepas potong pun masih tinggi dr hari biasa..

No comments:

There was an error in this gadget