Followers

Friday, September 30, 2011

the best words....

yes....


itulah perkataan terindah...


sila baca pesanan SMS dibawah ye


isteri:   tq abg sbb jd MR MAMA masa syng deman itu ari..
suami: SYNG DAH LAMA JG ABG..ABG NI BARU JAGA SYNG N ANAK2..its ok untk jd MR MAMA            sekala sekali...


best kan kan kan.....

Monday, September 5, 2011

KERANA DYEA

Kerana Dyea...

ari ni 1st time nak suapkan dyea makan..so dgn semangat wajanya aku pergi beli blander baru..hajat dihati nak beli hand blander sbbt tgk mat saleh dlm tivi snng je pakai menatang tu unt buat puri/bubur..tp bila tgk budget maka ini je yg aku mampu..
 pensonic BomB Shell

ok per...mmg mudah take 10 minit je dah siap bubur dyea..
ni hasilnya...nasi, kentang,brokoli rebus dulu campur susu dan blend

klu dulu2 mmg bercinta la aku nak buat bubur sbb nak kena masak dalam 1/2-1jam pas tu nak kena lecek lagi..mmg makan masa sgt..

dah la blender ni ada bekas kecik2 yg ada penutup..senang kijer pas blend yg balence2 tutup je n simpan dlm peti ice..

ni la rupa orng yg perssst time mkn bubur...esok taruk carrot plak..pas ni buat puri buah sendiri la unt dyea tak yah beli yg gerber punya...jimat2

bertambah lama bertambah snang buat kerja umah...teknologi mmg memudahkan idup..i likeeeeee
There was an error in this gadget