Followers

Wednesday, July 16, 2014

rania dan keter barunya..yg pasti bkn peugeout putih ya

First bike unt rania
 Gegirl harus la pinky winky
 Kongsi2 main dgn dyea
Tp selalu dyea la yg main lebey2
Tp x pe asal korank tak gaduh guna stereng lock udah la ya ank2 pompuan ku...

Tuesday, July 15, 2014

lazada..love it sooo much

Aku i bkn kaki sopink pun...on9 ke off 9 ke mmg bukan aku la klu bab sopink2 ni....tp tersopink kat lazada sbb mengidam nak perfume britney spears..huhuhuhu..lepas sekali tersopink selalu dpt email pasal offer kat lazada...

Dan sesudah sahur td tersopink lg...kasut dan pencukur letrik unt cik suami dan hb unt diri sediri...kikikiki ni semua sbb offer kaw2 dpt kat situ..

Now ku tahu....knp orng suka beli on9 ni..easy nak mampus..x de letih2 (letih jari je pilih gamba)..so after tis lazada dah jd sopink mall faberet aku

#3#benda#menang#bertaruh#bola#blm#claim#so#leh#cr#idea#dlm#ni#cik#soami#get#ready#ya#nak#claim#my#reward#

Monday, July 14, 2014

world cup..2014 abis sudah

World cup 2014 dah abis...yeyyyyyyyyyy...aku gumbira sebab menang  3 kali bertaruh dgn cik soami.kui kui kui...dr games brazil vs jerman..argetina vs belandan the final jerman vs argentina...heybat jugak aku buat ramalan ya..so dpt la 3 rediah unt dituntut...

Tp x terpikir lak nak mintak apa2..time bln poser ni dlm kepala ingt mkn je la...so lepas ni kn la berhempas pulas pk nak mintak pe dr cik soami...tunguuuuuuu


Sunday, July 13, 2014

MMG TAK BOLEH TAHAN LA

Walaupon bulan puasa tp tgk buah ni mmg tak boleh tahan
pergi bazar ramadhan bkn beli kuih muih tp g borong duyan...lepas isyak terus pulun... beli selonggok mlm td bersisa lg dua bj unt pulun malam ni plaks...
Sian baby dlm perut mesti panas kan sbb mamanya duk pulun duyan...bulan poser lak tu...

Wednesday, July 9, 2014

ziana zain vs tudung...

Sgt tak suka dgn statement beliau ---pkai tudung sbb hormat ramadhan---  helllo u muslim..tutup aurat tu wajib bkn sbb hormat pd bulan2 tertentu je.noktah

Tuesday, July 8, 2014

britney spears oh britney spears

Eh!!! Aku belum war war kan ek....now i am 7 m preggy my 5th child....ha ambik ko laju tu...mmg rania br nak masuk 1 y...tp rezki drnya..syukur alhamdullilah...kali ni aku mengidam britney spears perfume...dah mintak kawan2 kat kl n johor cr kan tp x dpt2...mmg la klu pe yg kita ngidam ni mmg payah nak dpt....klu yg duplicate bnyk ada kat on9 tp mengidam nak yg ori jugak.... apa punya perangai la
Ni la idaman baby dlm perut ni...dah 3 bln gamaknya teringin x dpt2...sehinggala smlm gatal jari tekan lazada punya website...tup2 ada apa yg aku nak ni yg bestnya dpt yg 2 in 1 midnight fantasy + fantasy sekaligus dgn harga lepas less rm 167 je...wow best best trus aku beli...ni goyang2 kaki tunggu posmen dtng anto je

Bestnya zaman sekarangkan semua dihujung jari...cerita bab perfume masa preggy rania pun aku beli jugak satu yg elizabeth arden ...agaknya mmg naluri baby girl kot suka perfume...pkainya bkn sgt
Yg selalu pkai perfume aku si ice tu..now he is 6y..nak g sekolah je dia pkai..klu ada anugerah student paling wangi agaknya dia la yg dapat...eh almost 7am now got to go adam nak p sekolah dah..chowwww


Sunday, July 6, 2014

love it sooo much ..MAGNUM...

Ni bkn ada kena mengena dgn no ekor ya..magnum dlm citer ji adalah sila tgk bwh...
Ni la hero citer makcik ni....yg almond shj ya yg ln x syot mn...

Share it