Followers

Tuesday, December 9, 2014

EOCM TRG - NOGORI 9..ANNUAL AGM

32 hari dlm pantang orng dah ajk berjalan...so pantang diajak la jawapnya...baby n mummy + daddy + sibling....yeyyyyy holiday to PD NOGORI 9


Perjalanan 7 to 8 hour tp sbb kami berkonvoi 30+- bj exora maka jd la 12 jam yg seronok dan ngeri....seronok sbb leh berjalan tp ngeri dgn kerenah budak yg bosan sbb tak sampai2 ke destinasi

Menginap di KLANA BEACH RESORT ..untung sbb resort baru so semua bessttttttt....



Hr pertama lepas bekpest ada sukaneka...baby qeela kecik2 dah ber sun burn tepi pantai..maknya sibuk main sukaneka...sik baik moksu moksu ada ramai jd tukang jg baby qeela..

After sukaneka layan pool plak..tak larat nak mandi pantai..panasss oooo... tp bebudak je la mak budak jd pemerhati je...

Mlm lak AGM exora club...tp kita layan dinner je trus msk bilik...n the suppries is...dpt hadiah lucky draw..x pnah nya n ak bernasib baik tp kali ni dpt..hehehe suka cam bebudak lak jdnya

Ish pnjng lg citer ni...tak citer lg pergi nilai...kel el...ln kali la malas nak taip dah

Sunday, November 30, 2014

bercukur dan officially named dipagi raya aidiladha

Genap 7 hari aqeela lahir jatuh pd hari raya korban 2014..so dihari raya qeela dicukurkan dan diberi nama....alhamdullilah
 Now u see
 Now u dont...kikiki
 Nah ko kecoh dihari raya..br 5 beradik x masuk sepupu sepupunya lg ni
Pepagi raya yg sulung adam sempat baked some cokies...yg adun cokies ni harus la puan sri mamanya..adengan seterusnya dilakukan oleh adam...sedapppppp

Saturday, November 29, 2014

NuR dYeA aQeELa

Senyap2 sunyi2 diam2.....blog x ter update..tup tup dpt rezki baru.....my no 5..nur dyea aqeela
Lg beberapa hari nak raya haji.....28 sept 2014...jam 9 .26pm..seberat 2.85kg...syukur atas kurnia mu....
So now kami dah ada 5 harta akhirat kami...alhamdullilah
Adam...raees...dyea...rania...aqeela

Wednesday, July 23, 2014

love my family

Ok done....almost 3 mgu menanti..akhirnya siap jugak our first studio family pic...kikikiki..happy giler beb lama dah tinggin nak bergamba cam ni
 Adam.dyea.rania.mama.ice.papa
Ketat ketat syng kamu semua

Wednesday, July 16, 2014

rania dan keter barunya..yg pasti bkn peugeout putih ya

First bike unt rania
 Gegirl harus la pinky winky
 Kongsi2 main dgn dyea
Tp selalu dyea la yg main lebey2
Tp x pe asal korank tak gaduh guna stereng lock udah la ya ank2 pompuan ku...

Tuesday, July 15, 2014

lazada..love it sooo much

Aku i bkn kaki sopink pun...on9 ke off 9 ke mmg bukan aku la klu bab sopink2 ni....tp tersopink kat lazada sbb mengidam nak perfume britney spears..huhuhuhu..lepas sekali tersopink selalu dpt email pasal offer kat lazada...

Dan sesudah sahur td tersopink lg...kasut dan pencukur letrik unt cik suami dan hb unt diri sediri...kikikiki ni semua sbb offer kaw2 dpt kat situ..

Now ku tahu....knp orng suka beli on9 ni..easy nak mampus..x de letih2 (letih jari je pilih gamba)..so after tis lazada dah jd sopink mall faberet aku

#3#benda#menang#bertaruh#bola#blm#claim#so#leh#cr#idea#dlm#ni#cik#soami#get#ready#ya#nak#claim#my#reward#

Monday, July 14, 2014

world cup..2014 abis sudah

World cup 2014 dah abis...yeyyyyyyyyyy...aku gumbira sebab menang  3 kali bertaruh dgn cik soami.kui kui kui...dr games brazil vs jerman..argetina vs belandan the final jerman vs argentina...heybat jugak aku buat ramalan ya..so dpt la 3 rediah unt dituntut...

Tp x terpikir lak nak mintak apa2..time bln poser ni dlm kepala ingt mkn je la...so lepas ni kn la berhempas pulas pk nak mintak pe dr cik soami...tunguuuuuuu


Share it