Followers

Tuesday, July 8, 2014

britney spears oh britney spears

Eh!!! Aku belum war war kan ek....now i am 7 m preggy my 5th child....ha ambik ko laju tu...mmg rania br nak masuk 1 y...tp rezki drnya..syukur alhamdullilah...kali ni aku mengidam britney spears perfume...dah mintak kawan2 kat kl n johor cr kan tp x dpt2...mmg la klu pe yg kita ngidam ni mmg payah nak dpt....klu yg duplicate bnyk ada kat on9 tp mengidam nak yg ori jugak.... apa punya perangai la
Ni la idaman baby dlm perut ni...dah 3 bln gamaknya teringin x dpt2...sehinggala smlm gatal jari tekan lazada punya website...tup2 ada apa yg aku nak ni yg bestnya dpt yg 2 in 1 midnight fantasy + fantasy sekaligus dgn harga lepas less rm 167 je...wow best best trus aku beli...ni goyang2 kaki tunggu posmen dtng anto je

Bestnya zaman sekarangkan semua dihujung jari...cerita bab perfume masa preggy rania pun aku beli jugak satu yg elizabeth arden ...agaknya mmg naluri baby girl kot suka perfume...pkainya bkn sgt
Yg selalu pkai perfume aku si ice tu..now he is 6y..nak g sekolah je dia pkai..klu ada anugerah student paling wangi agaknya dia la yg dapat...eh almost 7am now got to go adam nak p sekolah dah..chowwww


1 comment:

Anonymous said...

Boleh bagi link tak beli kat mana ? Hehe

There was an error in this gadget