Followers

Tuesday, May 4, 2010

JaTuH CheNtA...Abg JAn JeLes K...


Jatuh cinta ngan lagu daaaaaaa....scandal tak main la tau..
tp bila dengar lagu ni mmg aku feeling..lagu ni ada kat blog cik intan n cik dayang tiap kali p sana mesti aku rasa diawangan je kn ulit ngan lagu ni..
apa tajuknya pun aku tak tau..sapa yg nyanyi lagi la tak tau..
tp aku akan usahakan unt download lagu ni n letak kat page aku...hihihihihik

semenjak kau hadir dalam hidupku tiada lagi keresahan kau mengetuk pintu hatiku tanpa sedar hingga ku izinkan kau yang bernama cinta kau yang memberi rasa kau yang ilhamkan bahagia hingga aku terasa indah maaf jikaku tidak sempurna tika bahagia mula menjelma bila keyakinan datang merasa kasih disalut dengan kejujuran mencintai dirimu merindui dirimu memiliki dirimu hingga akhir hayat bersama kamu

1 comment:

. the girl . said...

lagu tuh lagu ost adamaya n im not single .
tajuk dy yang terindah-dakmie

There was an error in this gadget