Followers

Tuesday, May 11, 2010

mEnCaRi Yg Ke 77 (Bukan cr Pakwe or jodOh Tau)



PERHATIAN!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Puan Dyea mencari follower yg ke 77 ...

skrng ni dah ada 70 follower so cepat2 polow me..sapa yg dapat jd yg ke 77 dyea akan promote blog dia kat semua rakan2 blog...satu entry mengenai blog follower yg ke 77 akan di postkan...nak tak nak? mesti la nak kan sbb bley promot korng punya blog kat orng lain tanpa bersusah payah (yg letih jari cik dyea la jugakkkkk)

why 77 ?
aku mmg suka pada no 7 (lucky no.), itu pasat la aku nak buat pencarian 77 ni..n pas ni akan bersambung ke no 177,277,277 dan seterusnya..amacam,,,sapa berani? jom polow polow polow me.....

DAH JUMPA!!!!!!
TAhniah unt Mr A..anda adalah follower saya yg ke 77...satu enty pasal blog awak akan saya buat n war2kan kat seluruh alam bloggers...tungguuuuuu..okies lepas ni kita tgk pulak sapa yg ke 177. pencarian bermula pd waktu n saat ini....pada sahabat2 yg lain tungguuu jugak ada lagi pencarian2 lain pas ni...tp yg pasti bukan pencarian gadis sunsilk ke, pemenang AF ke, jodoh ke....(ngah perah idea nih nak buat pencarian apa laks)

5 comments:

Syahrul Iman said...

ala..kalau dah follow camne nak jadi follower ke 77..uwaa..

rizputra7 said...

alamak macam dah kena jer...

dyea irdina said...

syahrul...kena tunggu ada pencarian lain la..tungguuuu ngah pk ni nak buat pencarian pe laks....

riz ..awak yg ke 72 la..pepepun tahniah la sbb sudi polow...

rizputra7 said...
This comment has been removed by the author.
LYaFRINA said...

huhuhuu.. compem dh x dpt.. kalo g2..nk follow dr blog satu g r.. blog asya.. eyh..k dh follow r...

There was an error in this gadget