Followers

Tuesday, May 11, 2010

KejaMMMMMMM....(Kus Smgt jan TGK)

Biasanya kita dengar or terbaca pasal buang anak oleh insan2 jahiliah yg tau buat n buang jerksss ye la pas touch n go, membuyut n dump la ek...mmg aku cukup sedey bila baca briter2 buang anak ni sbb aku dah 2 kali alami keguguran..tiap kali tau pasal buang nak ni menitik air mata aku...harapnya manusia2 tak de otak tu insaf la ek dgn apa yg korng buat..jgn dah buang buat lagi n buang lagi...baby tu bukan tissue yg korng ley buang merata2..pandai buat pandai la tanggung,,patutnya malaysia kn buat undang baru la bg sesapa yg buat dajal camni hukuman nya ada lah buang dia sebagaimana dia buang BB tu..klu dia buang kat toilet kita sumbat dia dlm tolet gak..klu yg buang dlm tong sampah kita letak dia dlm tong sampah gak..klu dia buang kat sungai kita buang kat sungai jugak..mesti tak berani la dorng nak buang membuang lagi pas ni....
upsssssssss!!!!! melalut lak sebenar nya nak citer pasal lain tp tercerita pasal lain laks
ni ha ceritanya..KEJAM betui la sian kat BB ni, teramat la kesian...
*
*
*

hehehehehhe ada ke mak bapak dia pakaikan dia camgini..tak de duit nak beli baju ke? tp pepepun aku respect sbb dorng tak buang BB tu walaupun tak ada duit nak beli baju..heheheheh
cute kan...suka sgt tgk gambor nih..bila la nak ada BB lagik nih, ley la praktik cam gini....ngeh..ngeh..ngeh

2 comments:

aku shahim said...

ingtkan pe la td...
kreatif...baby 2 pun cute..:)

kacang said...

sian beby ttuu=)

There was an error in this gadget