Followers

Sunday, May 2, 2010

Diari hari cuti cik dyea

Hari2 cuti ni tak de la rancang nak buat aktiviti pepe..so aku dah bersiap sedia beli novel baru..semestinya RAM (Ramlee Awang Murshid)la menjadi novelist pilihan aku..sequel bagaikan putri..HIJAB SANG PENCINTA..tak bergerak oii baca citer tu..tp aku rs tak puas ati ngan ending dia..laksamana sunan pujaan ati aku wataknya dimatikan...warghhhhhhhhhhh tak puas la nak lagi, nak lagi, nak lagi...


tak sampai sari dah abis baca so buat la lain punya aktiviti..mula2 g tgk wayang..IRON MAN..

*

*

(yg dlm troli tu namanya TROLI MAN kuasa dia sama je ngan iron man tau)

citer yg menarik tp jln citer cam slow skit...tgk citer ni kat skudai parade..sementara nak tunggu masuk tgk iron man sempat lagi layan hero2 aku main games seround dua

dan biasala bila dah tgk wayang, jln2 itu ini..main kejar2 mesti la lapar, so layan DOMINO pizza la plak..i likeeee...kenapa domino? sbb mkn tak muak..klu pizza hut paling banyak aku ley balun cuma 2 slice je tp klu domino ni yg thin crust aku ley abiskan satu yg regular punya..jgn tak caya..so pas ni sesapa yg biasa duk layan pizza hut ley la try domino laks...

Domino's Seafood supreme
*
*


BBQ chicken wings
*
*

Chinnastix bread
*
*

3 comments:

LYaFRINA said...

waaa... lama x tgk wayang ni..
ntah bila bpeluang..
kena tunggu asya beso dulu la..

**xcukup la cuti..letih lg ni..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

bestnya hari cuti ko, sempat tgk wayang lagi..
aku dok rumah sajok :(

dyea irdina said...

lyea..sy mmg dr budak2 ni baby lg selamba bawak dorng masuk wayang...masu tu si adam br 6 bln dah saya bawak tgk citer jgn pandang lakang lagik...
cik tinii..ni pun bernasib baik sbb c.abg pun off klu tak sama la mcm ko gak jd penunggu kat umah

There was an error in this gadget