Followers

Monday, May 24, 2010

cONtESt TiDuR PaLinG Comel

Ni la 1 st contest yg aku nak joint,,try nasib la kata orng..tgk my SIL masuk dpt adiah mcm2 rasa cam jeles laks...so aku pertaruhkan gambo kat atas (sila lihat atas sana..jan nak tgk kiri kanan laks)

Sempena Pembukaan "Online Shop" InfantiaHouse yang dilancarkan pada 14.02.2010, Jadi saya nak bagi Free kat siapa2 yang berminat nak mencuba nasib untuk mendapatkan Bantal yang empuk, Gemuk lagi Montok dari InfantiaHouse ni....bebaloi gak kalau dapat tilam utk baby kesayangan anda..Syarat nye senang jer...
  1. Jadi follower blog InfantiaHouse ...DAH PUAN...dgn cepat n pantas aku dah jadik polower (sedap lagu kat blog puan..kasi bodek skit)
  2. Letakkan banner di atas di ruang sidebar blog anda...DAH PUAN....sekali klik banner tu dah ada kat sidebar blog ku
  3. ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHuse nah ni la nama contest yg aku dah linkkan dgn blognya,,,,sapa2 nak joint contest ni ley la klik sini....
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun.kat atas tu gambonya..sila angkat kepala anda...skroll mouse keatas....
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal.
    ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...) hero2 aku ni tgh lena tido walau dah pukul 8 pagi, dorng ni lasak tidornya so bantal pun dah tak kat kepala but spiderman tu tetap ada kat tepi....
  6. Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengan anda.yes sure ini anak aku..pujaan ati kesayangan hamba....
  7. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan dia (untuk hadiah nanti)yg besar tu Amrul Adam 4 Tahun suka kaler merah, yg kecik Amrul Raees 2 tahun..suka sgt kaler orange
  8. Dan jgn lupa, tinggalkan link utk penyertaan anda dalam comment box dlm entry ni...dah tinggal punnnnnnnnnn...
  9. Disebabkan beberapa permintaan dan ramai yg baru tahu contest ni..pihak syarikat telah bersetuju untuk melanjutkan lagi contest ni sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm~~ cepat2 jgn lambat yer....
Hadiah untuk contest ni..

6 comments:

pakcikLie said...

wah da mcm2 contest la...kalau pakai seksi mase tido nie mesti gempak..tp umo 0-4thn...tak bleh ! anak pakcik dah besar2.

TeRRoRRiZZ said...

ADIK TAK DER...
ANAK LAGI LAH MUSTAHIL...
ANAK BUAH PULAK DA BESO.....
SEDEH.............

SyuQ said...

mudah2an menang...
:-)

Ena said...

Gd Luck yeh!

adel said...

comelny anak2 akak...x sbr nk ad ank sdri,huhu!akak dok skdai ye?ktne?sy pn dok skdai gk...huhU!

REMEDY said...

Remedy biasanya tido atas kerusi jer...tertido sambil2 blogwalking...air liur basi tu kira advantage lah kan? he he

There was an error in this gadget