Followers

Tuesday, May 4, 2010

TAG::::NaH RM 2 JuTa TuK Korng

Wasiat seekor lembu dah pun aku bagi kat korng ..lani aku nak bagi RM 2 juta kat korng laks....

ni bukan skim cepat kaya tau..tp aku bg unt korng berangan jerks..hehehe
ok unt TAG kali ni aku nak

1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)

3.dah tag kn la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng

4.Apa agaknya angan angan korng tu?
korng berangan nak buat per ngan duit ni..citer la ek aku pun nak tau gak apa dlm otak korng bila ada duit sebanyak tu

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek (mn tau ada tips2 yg bley buat aku dpt duit banyak2 ni)
_____________________________________________________________________
JAWAPAN TAG DR AKU YG DAH LAMA BERANGAN

YANG NO 1:

wah seronoknya....dapat Rm 2 juta..baik ati tul diri aku sendirik
dibaginya duit ni ..tp unt berangan je la..kan
bagus klu ley guna unt soping2...

YANG NO 2:

Aku tagkan duit RM 2 juta ni unt semua 34 orng sahabat blogger ku yg ada dlm list follower aku n unt smua blogger2 yg semestinya mempunyai angan2 nak duit berjuta ada dlm poket.

YANG NO 3:
On the way.......dah dapat 2 juter maka naik air asia la aku g round2 blog kwn2 unt bg tau dapat tag ni ..

YANG NO 4:


klu la aku ada 2 juter mula mula aku nak langsaikan loan umah aku yang mana skrng ni nak kena bayar 700++ dan ada lagi 32 taun nak kena bayar..lega gilew sey klu umah dah settle..
*
*



pas tu satu lagi yg aku nak settle loan keter aku nih
*
*

dan beli mpv sebijik (tak nak yg memahal memadai la asal dpt blk kg ngan selesa, keter skrng dah selesa tp anak2 aku asik gaduh je dlm keter tu yg buat aku rasa keter aku kecik)
*
*

un cik abg aku nak adiahkan pujaan ati dia yg dah lama bertahta dihati nih..berhati2 dijalan raya k....i love u
*
*

Dah tercapai segala impian kat atas maka aku pun nak bg orng sewa umah aku kat johor ni dan blk kampung...blk ganu la mn lagi..aku nak ubah umah nenek aku dr gini
*
*

Jadi camni
*
*

Balance2 yg banyak lagi tuh aku akan melabur..beli rumah2 unt disewakan..

dan disebabkan aku hanya goyang kaki je kat umah aku ingat nak bukak satu stesyen minyak

n satu KFC , so tak de la aku melepak je kat umah kan orng kata aku jual dadah lak tak kerja tp kaya..huhuhuhuh

Mak aiks aku rasa mcm dah lebey dr Rm 2 juta ni angan2 aku nih...so tak ley berangan lagi dah..STOP!!!!!!!!!

YANG NO 5:
camner nak dapt duit banyak camginik ek
1. terjumpa duit kat tepi jalan (duit yg perompak bank cicir la agaknya)
2.ada orng kaya terlampau yg ilang ingatan tersalah letak nama kita kat wasiat dia kot..( mesti dapat more than RM 2 juta nih )
3. main saham.BSKL tau jgn lak pak man telo ke labu ke, skim piramid ke umah pangsa ke...mana tau sham Rm 0.20 naik jd Rm20..kayo makcik masa tu..

Tu je la yg aku rasa kebarangkalian yg ley wat aku kaya..arios amigoss chow....salammmm




11 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wakakakka
kalau bagi 2juta betul2 kan best
ekekekke

dyea irdina said...

tu la sblm bg tini sy dah belanja dlu..hikhik

░♥si lampu neon♥░ said...

setuju dgn tinie ;)

dyea irdina said...

wah camgini kn g cop duit dlu la...

mrWann said...

t wan wat TAG nie ehh kak..huhuhuhu

lovelylady said...

kte x kne kan??? kan? kan??

dyea irdina said...

semua sahabat saya kena tag ni malahan 2 juta blogger kat luo yg tak kenal saya pun kena jugak

Siti said...

hehe..dah ambik tag nih..time kasih yer bg siti.

JMR said...

wah...2juta tu..best2 kalo dpt btol..kalo la kan..kalo..~~~

siti nurkhijah said...

dah jawab tag ni..best2 jom la jengah

. the girl . said...

thx auntie utk tag :)

There was an error in this gadget