Followers

Friday, May 14, 2010

MR A a.k.a AfTuZ my 77th follower


congrate to MR A but right now dah bertukar jadi Aftuz sbb jd follower aku yg ke 77 dan dengan bangganya aku buat la pasal preview ni unt korng kenal lebey dekat ngan Mr A ni..
dia punya blog bernama hikari project
ni la pic empunya badan
*
*

katanya dia ni pemalu sbb tu guna nama samaran je..ala ala dato K la tp dia punya Mr A sbb dia tak dapat pangkat dato lagik..klu dah dapat mesti dia tukar jd ' dato A' sila klik sini unt history knp dia guna Aftuz lak,,

Alkisahnya blog MR A ni banyak bercerita pasal robot dan dlm bila aku godek2 isi blog dia upernya dia kat jepun la....haitttttttttttt...study sana ek tp aku tak dapt cari unibersiti mn la si MR A ni study..but aku tau dia tgh buat project MRC (Micom car Rally) si A ni ngah install keter unt poject dia(ala2 keter remote)..so pas ni balik melisia aku agak la mesti perodua or proton berebut nak amik MR A ni kije ngan dorng kan?kan?kan? ada jugak cerita pasal robot..mesti beshkan ley reka robot ek...nanti senang idup ley buat unt kegunaan sendirik..duk umah dah tak panggil "bibik amikkan air' but jd camni "BOBOT amikkan air" wah canggih2..
so sesapa yg nberminat dgn teknology..minat robotik, or rekacipta kereta boley la berkunjung ke blog MR A a.k.a Aftuz ni


6 comments:

NiZaM Limited said...

Wahhh..siap buat review psl blog folower skali..bestnye..
ehem..bleh tak kalo tolong review blog saye skali. hehe..=p

dyea irdina said...

ada masa boley je buat...sahabat nyer pasal..boley jerks

Aftuz said...

tuannya dh sampai ^ ^..nice dan lawak.haha.tq dyea.

rizputra7 said...

nice

dyea irdina said...

teng q teng q..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

lawak ler hehehehe


aku buat kuiz kecil-kecilan jom la menjoinkan diri :)

There was an error in this gadget