Followers

Wednesday, May 26, 2010

My HerOeS WitH aLLicE In De WonDerlanD


Ari tu cik abg ajak tgk movie ni kat wayang tp aku jual mahal...malas nak p sbb rasa mcm tak best jer dah banyak versi aku tgk..so aku rasa mesti sama je citer nih...
tup2 cik abg beli VCD citer ni sbb tgk kat tv kedai cd cetak rompak tu cam best je citer ni sampai hero2 aku tergangga depan kedai tu..maka beli la Cd citer ni
anak aku sari mau 8 kali dia ulang citer ni dan aku pun terjebak jugak..seronok n tak puas tgk citer ni...hehehhehe dah jd cam budak kecik lak aku nih...tp mmg seronok la citer ni..watak paling aku suka dlm citer ni ialah
twin fat boys
*
*

nakal betul budak berdua ni asik nak gaduh je..tp gaduh2 kelakar...trus aku panggil anak aku twin fat boys...sbb anak2 aku pun suka bergaduh tak kira masa cuma besa nya anak aku tak la sesihat watak tu...geram la tgk twins ni comel...
*
*

aku jugak suka kat white quean..dia punya personality yg lemah gemalai n etika dia dlm pergerakan yg buat aku suka tgk..agak nya klu aku pun buat gemalai camgitu depan cik abg mau pengsan laki aku...hehhehehe mmg pandai Anne Hathaway ni berlakon..suka la tgk lg best dr dia lakon citer princess diary...


ni pulak watak hitam dlm citer ni...si kepala besar Red Queen...tp aku suka ngan dia ni jap2 suh potong kepala..pas tu suka disriminasi binatang...mmg tak ter pk dek akal la si ba alif ba ya bley jd pelapik kaki, si monkey jd kerusi la kaki meja la...hahahhaha kelakar tui la

lain2 watak si jonny deep ni sbg hatter...dan kucing yg senyum ni pun best..
apa la aku ni citer dah basi baru nak bercerita...hehehhehe ketinggalan zaman betui kan..tp yg pas ti anak2 aku suka n aku pun suka so suka ati aku la nak post en3 pasal citer yg basi ni pun....

2 comments:

kacang said...

best=)

cik affy said...

citer ney best ! :)
sy dh tgok kat panggung lagi , hehe :DD

There was an error in this gadget