Followers

Friday, May 7, 2010

Very De SUPPRISEEEEEEE!!!!!!!!

Apa yg seprisenya tu cik odah oiiiii.....ha ni ha citernya my 4th years old beloved ADAM, blk dr tadika n kuokan dr beg dia
*
*

sekeping kad unt hari ibu..buatan sendirik (tul ke statement ni?)
tulisan mmg dia sendiri yg tulis...tampal bentuk2 love tu pun dia yg tampal n kaler gambar pompuan tu dia juga yg kaler sendiri so 70% hasil kerja tgn dia la kiranya...
berbunga bunga hati aku bila dapat kad tu..ye la tak tersangka anak aku yg 4 taun ni yang bagi..
so unt adam, mama ucapkan terima kasih unt kad yg cute tu (adam mengadu cikgu marah dia sbb dia tampal tak elok) walaupun kad tu nampak senget benget tp aku hargai sgt n akan cuba simpan sampai bila2, nanti adam dah besar bley tunjuk kat dia balik...


Juga unt ibu2 diluar sana "SELAMAT HARI IBU" aku ucapkan..semoga kita semua akan jadi seorng ibu yg akan dibanggakan oleh anak2 kita, semoga kita menjadi contoh terbaik unt mereka dan semoga kita berjaya mendidik dan mencorak mereka ke arah kebaikan dan kejayaan...

3 comments:

. the girl . said...

waaaa ~ so cute .
selamat hari ibu ye auntie :)

LYaFRINA said...

sweetnyer..

dyea irdina said...

teng q...

There was an error in this gadget