Followers

Friday, May 7, 2010

pagi2 aku dah gerram..grrrrrrrrrrr


Pepagi aku dah gerram sbb dpt brita dr cik abg yg PS2 console yg kitaorng letak kat kedai ilang...selama ni dah berabad menda tu duk kat bawah meja tepi TV dlm kedai aku tak pernah ada orng usik..tup tup ilang? heran bin ajaib? kemana menghilangnya? sapa yg amik? pagi2 td cik bibik la jd mangsa soal siasat aku n cik abg..ye la tak puas hati betul rasanya tiba2 menda tu ilang..
bukannya aku or cik abg yg main sgt ngan PS2 tu tp hero2 aku la..dorng suka main game MAGADASKAR (tul ke ejaan aku nih? muskil ngan diri sendiri..) ala yg kartun si singga nama alex tu..heheheheh faberet anak2 aku tuh..masa hilang pun cd tu ada kat dlm PS2 tu..very de terkilan.....sian adam n ice pas ni tgk tv je la ek no more PS2...tak pun kita pakat main guli je la pas ni wahai anak2 ku....

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

saper yg curi eh?
cuba cek betul2 kut2 anak2 ko salah letak kut :)

dyea irdina said...

budak2 tu main je tp tak pernah letak merata2..nak buat camner tak der rexki kut..tu r tini kn cr bomoh dlu tilek sapa yg curi

There was an error in this gadget