Followers

Monday, May 10, 2010

PemAnDu LoRi 'DiPerKoSa' TuKaNg UrUt

Wraggggghhhhhahahahahahhahahha,,,sakan aku duk gelak ngan cik abg dalam kete pagi ni sbb kelakar sungguh main page dlm harian metro hari ni (10 MAy 2010)...rasa cam tak logik dek akal pun ada...pompuan tukang urut tu umur 50++, drebar lori tu 40++..apa la kudrat seorng warga ala2 emas dah tu kan ek nak perkosa pemandu lori yg semestinya sasa n bertenaga...nama pun pemandu lori mesti stamina tinggi sbb ari2 hentam red bull or tongkat ali...huhuhuhuh
sorat kabar ni pun satu cerita camgini digunakan unt mensensasikan jualan dorng..pas tu bila baca orng pakat gelak reramai...desperate sgt ke ek tukang urut tu yer (klu dia tak monoposed lagik la), laki aku lagi la gelak sbb lelaki tu tukang bawak lori...heheh sejarah membuktikan ramai yg bawak lori ni tak tolak pompuan (sori klu statement kurang betoi) tp yg ni baik betui..bila pompuan tu kat atas dia dia ley lompat n lari..agaknya muka makcik tu tak lawa kot...(tp kata nya pompuan tu slim n bergetah lagi walaupun usia dah senja) aku agak la mmg makcik tu bergetah tp bila buka mulut tak de gigi kot tu yg drebar lori tu larik..hehehheh...
unt gelak bersama aku jom la pakat baca harian metro hari ni tak kira la beli kat kedai mamak ke, tepi jln ke or baca online (aku nak masukkan link tp lum update lagi dlm www.hmetro.com pagi nih)...tunggu la jap2 lagik ada la tu..pas tu pakat2 la kita baca n gelak...gelak tu bagus unt senaman muka..tp jgn gelak macam kak rock rancangan terjah tu plak...dosa jadiknya...

sini unt brita selanjutnya (bru dapt linknya)

5 comments:

aku shahim said...

mmg lawak pun..haha3..
pe la nak jadi ngn zaman skang...

LYaFRINA said...

ISHHH.. PELIK2 SUNGGOH LA...
KIRANNYA GAY LER NI.. HAHAHAHAHAHHA

dyea irdina said...

tu la skrng ni mcm2 hal..tp metro ni bkn ley caya sgt bnyak gempaq je lebey..

NiZaM Limited said...

headline berita pon nak letop2 je.
blogger2 pon bleh buat bnda yg same. ahaks..

dyea irdina said...

yezza nizam...pas ni metro pun ley lingkup dek penangan blogger

There was an error in this gadget