Followers

Thursday, May 27, 2010

iNi Ke Aku BiLa TuEr?

Td aku jlan2 kat blog si tinnie ternampak la rupanya 20 tahun akan datang...so aku pun g le jenjalan plak kat web site nih (klik jgn tak klik)..tingin gak nak tgk ruper aku 20 taun lagi...tekan situ klik sini tekan lagi sana klik lagi situ sini sana sinun, maka the result is jeng,jeng,jeng
*
*
*

masa ni umur aku adalah 51 tahun..tp kan aku rasa mak aku sekarng ni yg dah 54 tawun pun lagi muda dari aku, so camner wahai cik abg ku...cantik lagi tak isteri abg ni diusia 51 tahun...nampaknya kena beli barang2 make up la pas ni kasi bedak banyak sikit, kasi bibir merah sikit lagik...hehehhehe tak pun abg bagi la duit untuk sayang p buat botox ke suntikan vitamin c ke..apa2 yg patut la...tp sebelum abg mengomen pasal rupa sayang dihari tua nih cuba abg tak bawah dlu
*
*
*
tadddddddddaaaaaaaaa


cam ni la abg dihari tua nanti..tp rasanya bila tgk gambar tu abg mcm lagi encem la..ish ish ish bahya ni boley tergugat kedudukan aku ni...jgn mcm mcm tau....

ha korng pelagi cepat2 la try n tgk camner rupa korng bila dah tua nanti..selamat men try. adios amigos.

4 comments:

LYaFRINA said...

huhh.. gambo huby tu still hensem... lagi kacak bergaya!!

zue @ annaleeya said...

salam... sggah cni dari blog lyafrina...

salam perkenalan... muka mcm familiar la... org ganu ktner??? org neram @ cheneh ker??? sori klu salah org.. heheh...

btw.... sy da folow... nnti xchange link k...

dyea irdina said...

Lya...tu r hubby still ensem..susah ati la camgini tua pun dia encem lagik...heheh
zue..saya orng trg tp kuala trg bukit tunggal...slamat berkenalan

planet putih said...

hehehe
mcm best je tgk2 time kite tue nanti cm ne
anyway...sudi2 la dtg kat blog saye ye kak
(* ^)
hehe

There was an error in this gadget