Followers

Tuesday, April 20, 2010

TimEy KasiH Cik Najir


Thank a lot to my dear brother in law (to cik mimi also) for my new tamplet, nak arapkan aku buat sendiri berkurun la jawapnya..biziii weiiiii ni pun sesambil wat kije sesambil wat n3...dah la duk depan bilik bos...mesti taun ni dapat anugerah pekerja cemerlang sbb tiap masa jari tekan keyboard..hahahahahhaha...to my bro n sis in law ada masa update la lagi blog aku unt kesejahteraan bersama....nanti turun balok aku lanjer mkn abc kat pantai TC kontan

4 comments:

miemiey said...

woooo tombam gila pic ni....hahahaha..ni kl encik najir balik ngk gelak gila..hahaha..dah cukup baguh nak belanja ni....

miemiey said...

ayyyyyya ......ade ke taruk pis gue kat sni....x hensem lorrrr....

LYaFRINA said...

eyhhh... baru nok komen muka ada iras2 k.mie.... tgk2 ada komen k.mie kat ats tu.
ada kena mgena k??
hehehhee

** jgn lupa join gelajah blog ibu ben ashaari :-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/jelajah-blog-ibu.html

miemiey said...

lya...
saya biras cik idah laa
suami dia adik ipar saya merakap adik kepada suami kmi
ok jelas...hehehe

There was an error in this gadget