Followers

Tuesday, April 20, 2010

So U ThiNK U cAn LaLAnSing


Mlm Senin mmg tak lepas aku tgk So U Think U Can Dance kot channel 701 Astro.



mlm td mmg best giles sbb dia tunjuk the best 15th. tak berganjak aku bersila atas sofa dpn Tv.



sesambil baca sorat kaba..lastnya dua jam mengadap Tv je surat kabo sambung baca time nak tido...mmg sekali miss citer ni mmg kau rasa rugi sbb dorng perform mmg kaw kaw giles la. walaupun agak seksi (18sx) tp tak nampak seksinya yg nampak kebest san dorng menari...ala kata apek tua lansing2 ma...klu la aku mampu menari camgitu rasa nya mesti best...ley lansing2 dgn cik abg gua..

1 comment:

miemiey said...

baik pun cik idah kuyus..upenya menari dgn mie...petua ni..hehe

There was an error in this gadget