Followers

Monday, April 26, 2010

CeRiTa KaSuT CinDeraReLa, mcm2 bau ada....

Petang tadi blk dr kerja lepas salam2 n pluk cium ngan cik abg yg nak g kije (kije shift camtu la bini balik laki pergi..hehhe) tiba2 nampak semak lak rak kasut aku, so aku pun duk kemas2 la ..banyak rupernya yg tak bley pakai dah tp nak dibuang sayang terutama kasut/slipar anak2..zasss dtng idea unt amik pic semua kasut/selipar ni n than aku ley buang dengan ati yg riang sbb aku still bley tgk harta kesayangan ni.

ini adalah kasut mak budak, kasut g kije n jln2, bley tahan bayak jugak ek..


yg coklat tu kasut antaran kawin, disebabkan dah nak 5 taun kawin so kasut tu dah buruk nampaknya tp aku akan simpan jugak smpai bebila...nostalgia beb


ha ni la kasut g kije..time rasa nak pakai sporty atau ertikata lain g kije pakai t-shirt n jeans je..baru senang aku nak berlari dlm kilang tu..

yg biru tu kasut g pasar..mmg seswai sgt sbb pasti tak tergelincir, almaklum la pasar kan basah n licin takkan nak pakai heel lak kan..boot aku tu dah lama tak pakai, lepas branak anak no 2 mmg dah tak pakai..klu dlu bila pakai rasa cam rock la skit tp skrng ni tak rock dah kot..belajar2 jd orng tua la plak..

ni selipar jln2 kat kawasan umah jer..yg pinky winky tu mesti la aku munya n yg cam kapal tu cik abg punya..

Ha ni plak kasut cik abg kita, klu tak silap aku ada satu lg but maybe dlm kete kot...ish sian lak ek bila dah buat cam ni br perasan yg cik abg tak de kasut/selipar sangat...ok la camtu nanti besday/anniversary/hari bapa bg selipar/kasut je la..bley tak?

ni palk selipar n kasut si adam n ice..comel cam orng nya

ni palk adam n ice pakai masa mula2 belajar jln dlu...koleksi ni la yg aku syng sgt..dulu aku simpan atas almari kat dlm umah tp budak berdua tu amik n buat main kat luo, tu la rupanya klu tak simpan btul2. ln kali kn amik letak dlm frame trus..baru la cantik sentiasa

nah ini la hasilnya selepas saringan, bany ak gak yg terpaksa dibuang..nak buat camner walaupun syang tp rak kasut aku dah tak larat nak tanggung lagi anak2, bini2 yg ramai tu so terpaksa la diceraikan n dibuang anak2 bininya (ini cerita pasal kasut/selipar tau bukan buang baby mcm orng sekarang suka buat tau)

No comments:

There was an error in this gadget