Followers

Friday, April 23, 2010

N The Awards Goes tooooooo


aku tak tau la bila masa orng sms 6933 tuk Vote aku, but tetiba jer si anis bg award kat aku..ish muskil la makcik dik oiii,, nak kata pelakon bukan la plak penyanyi lagi la bukan..anyway thanks alot to my family , my follower, my sifu my bla, bla (wah macam atas pentas timer anugerah gitu) LIHAT LA DUNIAAAAAAAAAAAAA.....first award gitu sejak 2 minggu terjebak jd blogger...klu camni setaun mesti beratus awards kalah cik siti norhalijah kita...

dah dapat awards tp ada syrat la plak..rasa macam skim gores dan menang la plak ek....hehehhe
1.Thank & link the person that gave you the award
award ni adalah dari orng yg pangiil aku makcik...ish rasanya aku muda belia harapan bangsa lagik nih...heheh
anis si eccentric couture

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
1-miemiey - Confirm orng lain dah bg kat dia nih..
2-lya afrina - semestinya pun dah dapat award ni
3-mrWann-aku nampak si aniz ni pun bg kat dia
4-Aniz Bux - aku pulangkan balik...nanti ko tuntut antar pontianak kat aku
5-Izzah-agak2 dah ada yg bg lom ek
6-siti
7-catlinafly
8-tinie
9-ahmad hisyam
10-irdina 2010

ni je la setakat ni yg team2 yg aku ada..so tak cukup 15 orng (agak2 kena tarik blk tak awards ni ek)

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
jap lagi pas publish ni baru aku terjah round2 blog sambil antar beriter

4. State 7 things about yourself.
1-tinggiiiiiiiiiiiii nak2 klu pakai kasur tumit 2 inch..lagi tinggiiii
2-anak2 buah panggil laki aku CIK OMIE
3-cintakan pantai n pulau
4-panggilan unt hero2 aku ADAM n ICE
5-klu g secret resipe mesti mkn choc. mud
6-klu tgk citer desprate housewifes mesti tak bergerak dr sofa, tak mkn tak minum..nak pee pee pun tahan...
7-paling suka pergi ikea-zaman duk damansara dulu2 la (dah kat 2 taun tak p sejak pindah johor ni tapi still tnm cita2 nak p jugk sana selepas duit sebanyak satu karung berjaya aku kumpul)





-

4 comments:

miemiey said...

woooo..dapat award...
kmi pun ada bg tu...sila tgk erk...
ni kira n3 tumpg sekaki...

dtg2 klik2 nufffffff....hahhaa

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

tahniah! atas awrd itu :)

dyea irdina said...

tq..tq...lihat la dunia..hahaha

. the girl . said...

haha , wlcome2 .
sy pown dpt dari kwn lahh .
next time kalow ada , sy pass kt auntie lgi lah ye . hehe .

There was an error in this gadget