Followers

Friday, April 16, 2010

Ni cerita lama tapi tak kira la nak masukkan la jugak sbb baru dua bulan, so tak de la lama sngt,,pada 26 february 2010 bertempat dia Agro resort semuji (ARS) n Gambang Water PArk (GWP) family aku telah mengadakan hari keluarga or mat saleh cakap family day...bertolak dari TRG pada jam 11 pagi n sampai ke sana around 2 pm. mmg cantik view kat ARS
sesampai je sana trus activiti sanggap n lepas tu tidotido bagi cik cik drebar kita semua n borak2 bg cik cik puan kita serta main2 bg anak2..
petang pulak budak2 ni sibuk ke mini zoo yg tak seberapa ada binantang ni...yg ada cuma rabbit, burung unta and rusa..tapi ok la suka je budak2 ni tgk. lepas pakat g zoo mini bapak2 plak sibuk asah joran...hahhaha yg kelakkar bukan bapak2 yg dapt ikan tapi anak buah aku yg umur 8 taun dapat 2 ikan jelawat yg mn telah selamat kami bakar di kedai mkn pada malamnya.
balik dr family dinner ada plak acara tukar2 hamper..meriah sakan !!!a mlm tu cuma 2 family tak dapat hadir bersama kami...semoga taun depan dapat la ek kita bersama2 berfamily day
27 februari 2010 lepas bekpest sempat lagi amik pic posing2 kat situ..hehee ni la keturunan aku..anak buah yg seramai 14 orng (3 orng tak de dlm pic)
lepas seisi amik pic trus menuju ke GWP..wow best jugak tempat tu tp aku masih dlm pantang so ley tgk je la keseronokan dorng main air
walaupun singkat n cepat masa berlalu tetapi ini la first family day yg telah berjaya kami buat untuk taun 2010... 2011 nanti tak pasti lagi nak buat kat mana tapi insyaallah mesti jadik punya.cantiknya ARS ni kan, lain kali nak singgah lagi unt stay sana..

1 comment:

miemiey said...

wah merah beb...meriahnya....birthday kmi tu.... best ar jelous ase ada keluarga yg ramai dan sehati...nk join rasa....

tok tu tak sempt beli baju merah ke...hehehe...

bila nmpk mizi terasa cam abg i yg ada kat ctu...ada mirip...

There was an error in this gadget