Followers

Tuesday, April 20, 2010

aKu dAH jUmPeR...



Lepas bersalin aku punya lips alah kat lipstik..pakai lah jenama mabelline ke, loreal, body shop, revelon, avon e.t.c mesti bibir aku jadi gatal n jadi hitam n bengkak..tension betul rasanya masa tu yg boley aku pakai hanya la jenama Z.A tapi gatal tu tetap ada walaupun sikit2..and the solusion is trus aku tak pakai lipstik..tapi dah namanya pompuan nak la jugak pakai..so ari tu p umah kawan aku belek2 la katalog TUPPERWARE dia n nampak lipstik ni..so aku order la n ckp kat dia klu aku gatal jugak aku bg dia je la pakai..tup tup serasi la plak lipstik ni ngan aku..dah tak de masalah alahan, gatal n bengkak lagi n paling puas ati kalernya cantik n bila dipakai ianya serata n sampai petang tak de kering bibir aku ni dgn ertikata lain dr pagi ke petang rapi je bibir aku tak de la nampak kering..hehehhe sesapa nak cuba ley la Rm 27 hinggit time promosi n RM 32 normal price..cari la ejen2 tuperware anda...

1 comment:

miemiey said...

pasni confirm jumpa cik idah dah tak kenal...hahaha...jenama apa cik dah...

There was an error in this gadget