Followers

Tuesday, April 27, 2010

cHOmEL, chANtIk n sHEdAP (best web i ever found)

inspiration for every celebration

Buka je web tu kuo la kata2 kat atas..tp tak sempat tgk pe yg kuo mata aku trus tgk kat pic kek kat depan tu..mak eikhh meleleh ayaq lio..aku suka sgt la ngan menda2 mcm ni..trus cr sasaran aku si cup cake yg come lotel ...

mmg mengetarkan jiwa la tgk deco kat dlm ni n yg paling best segalanya pasal deco ni ada kat dlm web ni, mmg jawapnya satu ari suft pun tak abis lagi (bagiorng yg minat la)..so apa lagi sesapa yg mmg minat bab2 deko..deko...deko ni, jom la jejalan cuci2 mata..esok aku nyer 5th anniversary..ingt nya nak buat kek n deko sendirik..so klu dapur tak terbakar, kek tu jadi maka akan menjelma la pic nya kat sini..tungguuuuuuuu

4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

huhu
aku rasa macam nak masuk kelass kek cawan la.. apa kata kamu?

dyea irdina said...

MASUK JGN TAK MASUK...CAM KITER NI MASA TAK DE NAK G CLASS..HARI CUTI CIK ABG KIJE...SO KENA JD JAGA KAT UAMH JE LA

. the girl . said...

wuuu ~
sedapppnyaa .
website dy ape eh ?
na try jgak kt umah .

dyea irdina said...

http://www.wilton.com/, tp ni banyak deko jer klu nak resepi masuk blog mak lang corner..akak dah try mmg melatup gitu

There was an error in this gadget