Followers

Thursday, April 15, 2010

My Choc Cake

Selasa, 13 April 2010@7.30pm

BAlik dr kerja tinggin lagi nak mkn kek so disebabkan barang2 buat C.C ada banyak lagi lebey so terhasil la sebijik choc cake unt dimakan dikala tgk tv with my sons n cik abg.
ni la rupanya selepas siap dibakar selama +- 1 jamjeng, jeng, jeng selepas siap letak cream...malam tu tetiba plak kawan cik abg datang so rezki dia la ley merasa kek aku ni....
balik kerja esoknya aku baru je berangan nak mkn kek sambil minum kopi tapi tup2 buka je peti kek aku dah gonjeng..si adam mkn cream kat atas n tepi semua gonjeng...ish..ish jdnya mkn kek kosong je la...huhuhu lain kali kena buat cream lebey unt dia ratah..moral behind the story tuh

1 comment:

miemiey said...

wah sedapnya kek tu...kempunan kmi..alamak teringin nak mkn kek cik idah ni..nak p jauhnya..nnti alik umah mil tulun buat tuk kmi yee...meleleh air liuq ku ini...uwaaaa....

There was an error in this gadget