Followers

Monday, April 26, 2010

"saya nak Cadbury Chocolate"


Mak oiii tgk pic kat atas terus kecur ayaq lio aku...tgk lak ada tulis nak bg free..pantang tok nenek aku dengar benda free ni tapi kena jadi visitor no 3333 ek..camner ni nak kena selalu peratikan la blog cik ct kita ni..

'Uolls kenalah jadik Visitor aku yang ke 3333 then Print Screen dan buat 1 entry di blog uolls dengan tajuk "saya nak Cadbury Chocolate"
Jangan lupa bagi link uolls kat komen box entry ni supaya senang la aku nak terjah.'

nah ni la pesanan penaja unt sesapa yg nakkan coklat dr langkawi ni...cik siti nak tau tak saya tiap kali mengandung mesti nak coklat ari2...alhamdullilah anak kuo dua2 ceria n happy memanjang..senyum n mesra alam..lepas tu la baru ada tebaca article kat satu majalah omputeh tu yg bg tau mkn coklat masa mengandung ley menghasilkan baby yg ceria..so betul la ek apa yg dlm article tu..

alkisah pada tahun 2007 saya pernah sampai ke langkawi, saja g melencong with hubby n my son. 6 bulan sebelum pergi sy dah kumpul duit hanya unt beli coklat shaja kat sana..lastnya bawak balik satu beg besar (terpaksa beli beg kat langkawi unt muatkan coklat n terpaksa bayar lebey kat air asia sbb lebih timbangan) seronok tak terkira mkn coklat lepas tu dan saya rasa lagi seronok klu tiba2 cik ct kata saya la orng bertuah yg cik ct nak bg coklat tu...hehheheh

1 comment:

siti nurkhijah said...

salam.. tq sbb sudi wat n3 ni.. tapi sudah ada visitor 3333.. cuba lagi yer.. mungkin ct akan buat lagi cam ni..

There was an error in this gadget