Followers

Monday, April 19, 2010

ApA Ada KAt TeREnGGAnU....

Sebagai anak jati TRG so kat sini nak la pomot skit tempat2 menarik yg ada kat sana, unt bersantai kat Trg ni ada pantai, air terjun dan macam2 la...

ni pic semasa manda mandi kat pantai paka, dungun trg


ni plak kat pantai teluk bidara dungun..masa pergi ni tak bolah mandi sbab angin kuat so ombak mcm nak gulung2 n ngap kita...so bbq je la dipetang hari...

Air terjun Sekayu KUala Berang..aku kurang gemar sbbb sejuk..aku mn tahan sejuk sbb tu aku prefer pantai n pulau

nah ni dia masjid kristal..kebanggaan terbaru negeri ni..mmg menarik n sesuai unt dilawati bersama keluarga..untuk kesini boley la naik bas bandar dr dataran shah bandar, brdekatan pasar payang, just bayar RM1 je.. sonok gilew selepas beberapa lama tak naik bas..
ni la rgupernya bas BAndar tu..anak2 buah aku panggil keranda bergerak..hahhaha.

ni plak aksi2 orng tak pernah naik bas..4 family sekali naik..riuh rendah dlm bas tu agaknya pning pemandu bas tu...

Bagi kaki pancing laks bila dah sampai trg bley je nak campak joran tu kat mn2..ni pic ni kat sungai manir, tp hari tu takder rexki ikan tak naik, dah kenyang baru bekpast kot...klu nak best lagi g pancing laut dlm or bley pergi kenyir..

3 comments:

miemiey said...

dah jadi agensi pelancongan ni..bila lagik nak jdi pemandu pelancong..hehehe...

mrWann said...

huhuhu...nice..
lme xdtg terengganu..huhuhu
mesti da byk berubah en..huhuhu

dyea irdina said...

yes wan mmg terlalu banyak perubahan..baru la rasa ada pembangunan jika nak dibanding kan dgn zaman 5-6 taun lepas

There was an error in this gadget