Followers

Thursday, April 22, 2010

2 Hinggit Per pLate

Sushi king RM 2 bonanza..xlusive tuk mambers card holder, bley bawak 5 orng joint, pe lagi trus kami serbu. makan sampai tak hinggat..ye la semua berputar depan mata tunggu nak capai n ngap jerks, bertempat d jusco taman U. bermula la episod cerita seram..'jgn pandang tmpt lain kecuali roller yg bergerak membawa sushi'.

tgk tu macam berebut mkn jer..tak cukup nak belasah orng lain punya

menung semacam jerks...tinggat cik abg aku mkn pe la ari ni ek...(or duk pk mn nak sauk ni...)

ni pulak muka suka ati sbb dah kenyang dengan budget yg sikit...

bleh tahan tinggi plate ni tp ni rasanya ada yg terlepas tak amik pic...klu tak bley wat kl tower
kat shushi king..
ni la hasil mkn2 kali ni berjaya mengenyangkan diri tahap gila babas punya...dapat minum grean tea plak free so aku saja dah belasah 4 cawan..jgn tak percaya aku punya kos unt ari tu cuma RM 8 hinggit = 4 plate shusi..klu ari biasa genti aku kena kar Rm 20. so save n kenyang kebabas...





5 comments:

mrWann said...

huhuhu...best nyee...
2hngget??murah laa 2..huhuhu
mmg kenyang mkn...hehehe

miemiey said...

best nya....kmi tak cukup tu byak tu....leleh air liuq ni..huhu...

dyea irdina said...

mmg kenyang gilew..tu r tak sabar nak tunggu ada lagi rm 2inggait days ni nanit bley bawak cik wan n cik mimi...ada berani?

. the girl . said...

teringin na makan lahh . tp sedap ke sushi ney ?

dyea irdina said...

bagi yg bley timer rasa dia average la tak terlalu tak sedap or terlalu sedap..tp mmg kenyang

There was an error in this gadget