Followers

Wednesday, April 21, 2010

CuKAi KemaMan---> kemaman tak de mengena pun dlm citer ni



Satu pagi aku duk updatekan e-filing aku unt tafsiran taun lepas..bukan pe nak kutip balik balence2 cukai yg terlebey bayar..hehhehe lagi pun tu kan tanggungjawap kita sebagai rakyat melisia. so sesapa yg belom berbuat demikian bley la kunjung https://e.hasil.gov.my/, sesapa yg tak mendaftar lg unt e-filing ley la buat cepat2, snang kijer kita duk depan pc je n settle semuanya..tak payah lagi nak p walk in kat pejabat LHDN.

2 comments:

miemiey said...

kalau bayor cukai takmo cik idah
kalau g cukai kmn nak..nak..nak...

dyea irdina said...

hehehhe camner nok kaya dpt lebey kena bui lebey ke gomen..

There was an error in this gadget