Followers

Friday, April 16, 2010

My SuSur GaLuR

HaPpY ToGeTHer 4 EvEr


ini la pendukung keluarga aku Arwah En Gharak@Razak Bin Jusof n my mum Pn Rokiah Binti Salleh. Dua2 orng TRG pure punya tau, skrng ni mak masih menetap di rumah lama kami di Kg Bukit Tunggal, Kuala Trg..and my pa plak selamat bersemadi di tanah perkuburan Batu Enam, Kuala Trg


This is my kakak sulung Puan Rosliza wit her hubby Mr Zanuddin Ismail

Ini plak anak2 diorng seramai 4 orng, Hafis Syazwan, Atirah Sazwina, Aishah Irdina dan Adam Ajmal. Dorang sekarang bermaustatin kat Marang terengganu

My second sis..Roslina n hubby Azharuddin Abd Rahman

the only one daughter Ermilla..dorng sekarng menetap di Klang, Selangor...

ha this is my brother punya family En Rosdi n my beloved Sis in law Pn Zaini Shamsudin

Dikurniakan 2 hero and seorng putri, Muhammad Raziq Ikbal, Muhammad Haziq Iqwan, BAlkish Batrisha

nah ni dia keluarga bahgia aku....aku la insan bernama rozidah n disebelah ni suami tercinta En Mohd Tarmizi Md Din.

Muhammad Amrul Adam, Muhammad Amrul Raees, permata hati kami...dan sekarang kami tinggal di KAngkar Pulai, Johor. Jauh dr sanak saudara..entah bila boleh duk kat Trengganu

Adik kepada penulis blog ni bernama Rozita n her hubby En Zool Hilmi Haji Abdul Majid

Dikurniakan Sepasang cahaya mata Putra Iskandar zulkarnain n Putri Zulaikha


Yg ni nama dia Rohaya n suaminya Mohd Haris Jason Go


HEro2 ni namanya Ahmad Amirul FAris n Ahmad Iman, tinggal di batu enam, kuala terengganu


Ini la anak bungsu keluarga En razak..Miss Radhiah Atikah..still solo lagi sbb masih bersekolah ni la satu satunya yg tinggal ngan mak sekarng ni

Kenapa aku nak publish pasal keturunan aku ni ek..pasal mn la tau aku kan berblog sampai tua so aku nak update menda ni sampai bebila unt anak cucu aku so dorng akan tau mn sedara dorng..hahahahha ada jugak camgitu ek

3 comments:

miemiey said...

bila salur galur muka kmi ada plak ni..hehehe...

miemiey said...

opsss,,,susur galur....salah taip..

Hazrin Hassan said...

assalamualaikum kak, saya kwn lama adek akak c rozita tu msa d twintech..puas kami cari die..no tel yg 019 dlu tu da xdpt d hub.. mmg lost contact trs.. bole x sy dptkan fb die or no tel die.. dlu dlm kelas kami hya b4 saja pompuan.. at the last dpt gak cari die ni.. ni last ikhtiar, sy google her full name.. byk kali gak try tp xdpt, tp kali ni leh lak tekene hi3..nywhere kim salam kat ita..
-Ayin@amoi-

There was an error in this gadget