Followers

Friday, April 23, 2010

aKU wAsiATKaN.......

Cekodok pisang dah dapat, award dah dapat so sebelum aku meninggalkan..................(opis ek..blik kerja time daaa) maka aku nak wasiat kan ni kat korng semua

dah dapat cik cow kita ni so ada la syarat2 nya...biasa la mcm drama or filem2 kita ada wasiat ada syarat...

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow (JGN LUPA COPY PIC)
2. bg balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak active..hahaha
3. bagi tau dorng ni yg dorng dapat wasiat dari orng kaya kg sepening lalat
4. cerita3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
5-Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
6-cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK
7-paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

1. thanks to myself for the chubby cow...stock setaun la agak nya daging ni ek, pas ni surf tenet cr resepi nak masak cik cow

2. wasiat ni aku ingin wasiatkan pada kengkawan seblogkan ku (yg mengajar aku unt memenuhi masa dan makan masa kat tempat kerja..hahah)

1. Mimiey
2. Aniz bux
3. MrWan
4.Izzah
5.Catlinafly
6-tinie
7-Siti
8-Ahmad Hisyam
9-Lyea Afrina
10-Irdina 2010
Alamakkkkk!!!!terlebey sudahhhh...disebabkan aku la pengeluar wasiat so kira aci la...

3.cam biasa pas publish la br round the world...jaja2 citer

Soklan 4..tgk tv sambil wat per...
4.1.baca surat kabar
4.2. marah anak banyak tanya pasal citer dlm tv (almaklum la anak baru pandai ckp semua nak tanya)
4.3.makan-makan (tak kira la yg ringgan ke berat ke kat atas sofa tu jerks(ajaran tak baik unt anak2))

Soklan 5..makanan pelik (nampak sgt tukang reka soklan suka mkn nih)
5.1. buah katak puru (nama mmg loya jer tapi mkn cicah gula sodap, upernya pun mmg berketak-ketak tapi bestttt)
5.2.Buah avocado (pelik la bg aku yg jakun..tu pun adik ipar aku from philiphine yg ajar mkn)
5.3.udang ketak a.k.a lipan (rupanya mmg klu tgk tak lalu nak mkn mmg bergelipangan mcm lipan tapi shedappppppp sgt)

Soklan 6 FB ada brp pengikut..klu ayah pin agaknya brp pengikut FB Dia ek
6.seratus lapan puluh satu (181) orng

Soklan no 7 pasal citer jemang muda muda belia harapan bangsa
7. Alkisah aku jumpa cik abg aku masa sama2 kerja kat key el nung..masa tu kat seri kembangan work with raine horne n zaki properties..kawan,sahabat,pakwe, tunang, laki, teman sampai mati (insyallah) camtu la aku bermula,,kelakar la bila ingat balik..tp mmg best bercinta satu company ni..sentiasa dpn mata..n bg semangat unt p kerja...

4 comments:

miemiey said...

wo tag wasiat yee....bukan maen sejak ber blog ni dh tgl wasiat yee...tak sempat wasiat lembu ni..kmi bikin kenduri kahwin ayie ni ...kekeke...pagi esok tungggguuuuuuuuuuuuuuuu.....

Ena said...

wasiat?
nasib baik wasiat si cow nie.. hehehe.. thanks ye.. :)
tp ena utang dulu ye..heheh

LYaFRINA said...

hehheheh... knp x wasiatkan kucing.. blh peluk2.. kalo CIK COW ni... nmpak gayanya.. nk kena simpan raya haji thn ni la...

**btw..tq.

LYaFRINA said...

dah buat..sila la review:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/aku-terima-wasiatnya-cik-moo.html

There was an error in this gadget