Followers

Wednesday, April 21, 2010

TeREnGgANu 'D' JoHoR

TeReNGgANu VS JOhOR
VS
Semenjak dah bermaustatin di johor ni rasa cam jatuh cinta plak, sbb suasana kat sini n trg tak jauh bezanya, makanannya, sosialnya, suasananya...ish mmg beza sgt masa ku duk KL dlu...dlu masa duk KL sebulan sekali mmg nak kena blk Trg tp jak duk johor ni nak balik pun dah malas..nak g pantai ada kat sini, nak mkn keropok lekor or keping cari je kat mersing, nak nasi dagang jenggah je pasar Taman U semuanya ada n menepati citarasa. klu bab bersosial lak kat sini sosial live dia tak la heavy mcm kat KL (maybe sbb aku duk pinggir JB kot)...klu ngan jiran2 ley la cukupkan kuota lepak dipagi hari, di tengahari n dipetang hari..mana nak cari jiran camni skrng ni ek..tp aku bahgia dpt jiran camgini..time dorng masak je ada la dtng anto kat umah tak kira la bekpest ke lunch ke dinner ke..time kita nak buat majlis or kenduri ada yg dtng tulun..so rasa mcm duk kat kampung sendiri la plak. sbb tu aku selalu bagi tau kat orng aku seronok kat johor sbb seperti TERENGGANU D JOHOR..

1 comment:

miemiey said...

mmg kmi dah rasa duk jb tak jauh bezanya...kl balik cuma tingat ma je laa...

aik buat jamuan bila tu..tak jemput pon..hehehe
leh kupas bawang..hahha

There was an error in this gadget