Followers

Thursday, April 22, 2010

CeKATAK a.ka. ceKODOK A.k.A Jeput pisang


Ha ini la ruper nya cekodok a.k.a jeput pisang yg dihantar oleh Lyea kepada mimi pas tu mimi smash guna skill putaran berkilang tujuh debokkkkkkkkkkk jatuh jeput pisang tu kat sini..hehehhe baru belajar main link2 jawap soalan ni...hurmmmm tgk ge rupa macam gebu jek jeput ni tp dlm idup aku tak penoh lagi mkn jeput pisang cicoh sambal sadin..bak dr kecik agi mmg mkn jeput pisang tanpa side sambal or colek...almaklum la kan ke rasanya manis lemak berkrim gitu.. mimi pesan pas jamoh jeput ni kena jawap soalan tp aku tak sempat lagi jamoh aku jawap soalan trus (abis minyok keyboard aku nih..hehehhe)

1. Sila copy gambar cekodok di bawah (done)
Nasib line tenet ok copy pun cepat je klu tak mau kena p minum2 kopi dlu kat cafe baru pic ni masuk

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- Pn Norhamimi Zakaria bini kepada Nazir Md Din, nazir lak abg kepada Cik abg aku Tarmizi, mizi lak cucu kepada MOhd Din iaitu moyang kepada anak2 mimi dan aku


3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....

- sbb senang nak dimakan walaupun sambil drive keter..masuk dlm plastik receng jer pas tu boley dibawa kemana2 bg yg tak jamah jeput ni kat umah..tak payoh nak pakai tuperware..hahaha. rasa dia plok mmg disukai oleh budok2 mak budok n bapak budok...semua orng bley mkn tak de istilah tak suka sebagaimana terjadi kat jeput bilis or sayur (bebudak mesti buang bilis n sayur.. hahaha)

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
ye la klu post at noon jeput tu sejuk doh tak menarik n tertarik kan...lagi pun bila orng dah kenyang nak baca tag ni pun tak selere..(betul ke statement ni)

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
cik mimi----> dah d tag oleh lyea
Lyea----> dah di tag oleh Ain
irdina2010--->tak pasti ada ke orng dah tag dia...hehehe
mrWann---->kaki bola nihh...tapi jeput tu pun bulat gak wan..kira aci la kan


kawan tak ramai lagi so nak tag kat saper? so kena la usaha lagi mendekati orng ramai unt mengundi saya sebagai calon pilihanraya Hulu Selangor.....(mak eikhhh)

1 comment:

miemiey said...

ekekeke..percubaan berjaya..tahniah..silalah mkn jeput tu....pjg punya terang sape daku ni..hahaha.....

There was an error in this gadget