Followers

Thursday, April 22, 2010

Red Red Rose


Red red rose, rasa nya klu pompuan tak suka bunga mmg pelik kan (yg alahan ngan bunga tak pe la). klu mcm aku mmg cukup suka ngan roses ni..obses sgt..cantik n tak pernah jemu unt tengok rose a.k.a mawar...walaupun dtng dgn berbagai kaler tapi yg merah la paling aku suka..
kat rumah ada la jugak tanam sepasu tapi setakat ni klu keluar bunga tak berapa cantik maybe penjagaan tak berapa betul kot.ye la baja ikut mood je nak letak ke idak..

citer bab bunga mesti pompuan suka bila orng tersayang bagi bunga kan? aku first dapt bunga masa konvo UITM,,tp masa tu tak de pak we..jeles la jugak tgk orng lain pakwe dorng bagi bunga..tup2 lepas kuo dr dewan konvo akak aku bg sejambak roses..wah suka nya...bila da berpakwe plak seingat aku la masa bertunang ada sekali dapt sekuntum red rose.. pas tu bila dah kawin selalu je aku bising mn bunga aku..cik abg kata 'ingt kan bini abg tak suka bunga'...'ish ish ish aku dah puas hint2 dia tapi tak paham gak..hehhehheheh tp yg paling tak ley luper birthday 2 taun lepas cik abg buat suprised mlmnya dia tak wish birtday, dia diam je.sampai pagi tu aku dah merajuk..tup tup ada keter benti depan umah ada amoi bawak bunga n wish epi besday..cessssssss laki aku buat suprise daaa..dia dah plan awal2 lagi unt special delivery tu..sampai menagis2 aku tepon dia ucp tq..hehehheheh pandai jugak cik abg aku buat suprise..lain kali buat la lagi tak sabar nak tunggu ni..

1 comment:

miemiey said...

wah..romantiknya cik abg dia...jeles uuuuu...dalam idup i tak pernh dapt bunga....huhuhu
kl zaman2 ngorat abg ipar cik idah kasi bear..sekarang dh jadi mainan anak..hihihi....

There was an error in this gadget