Followers

Monday, February 7, 2011

umah baru kami kat Melaka

mak aikh tajuk cam orng kaya..umah merata tempat...tp klu dah rezki kan takkan nak tolak..

tak de nya umah baru cuma cerita pasal tmpt menginap kami di Bukit Serindit Melaka..
kami menginap di Motel Bukit Serindit..masa p melaka kami tawakal je sbb dgr citer semua tmpt menginap dah full house..time peak hour katakan...klu tak de tmpt nak menginap kami ingt nak tido kat umah sedara je kat sana..tp alhamdullilah kami dapat tmpt menginap tanpa masalah.

dgn bayaran RM100 (exceli 110 tp cik soami mitak kurang harga sbb kami check in dah malam..) 

on the way nak masuk bilik ci soami ckp kat anak2..'ni umah baru kt papa br beli'..tu la yg jd tajuk umah baru tu

buka je pintu aku rasa agak terkejut...sbb besar giler bilik nya..

ada pantry

ruang tgk tV

katil single 3

balkoni

toilet pun besar

tu yg aku rasa cam berbaloi2 sgt..sbb biasa aku duduk menginap lg mahal dr ni tp tak de la besar camgini

anak2 plak dah sampai johor siap leh tanya lg..'papa bila nak pergi umah baru kita lg?'   

klu korng p melaka n rasa nak menginap kat situ bley la amik alamat dekat resit ni ha
dekat je ngan bandar hilir..tak sampai 10 minit ke dataran pahlawan (afamosa)...dekat je la nak g memana pun...berbaloi kan


No comments:

There was an error in this gadget