Followers

Sunday, February 20, 2011

today is sunday...lalalala

pagi ni semua orng bgn awal....the reason is...

1.cik puan dyea nak g course deko2 kat my happy oven, pasir  gudang

2.adam n ice n papa nak g jd orng bujang..melilau kat pesta layang-layang di pasir gudang

bgn pagi tak tau nak mkn pe so buat pau inti kari ayam...(gambar tader sbb masa taip en3 ni pau duk bawah kain lg tunggu naik)

so korng buat pe ari ni? happy sunday...jan uat benda tak berpaedah lak ek..

byeeeeeee

3 comments:

Adinda Amy Sensei said...

hari ahad saya tak kemana...lepak di rumah saja sambil buat persiapan utk kerjaan esok..eehee..

salam kenal yaa..

toyolkiut said...

pau kari ayam..
dngr je pun dh terliur..
sdapnye..

Ted said...

saya ada kelas d hari ahad.hehe

There was an error in this gadget