Followers

Monday, February 7, 2011

PAgi Senin yg aku rasa semua orng malas



kenapa aku kata malas..sbb pagi ni orng dah kena p kije n budak2 dah kena p sekolah..mesti malas rasnya nak pergikan? selepas cuti yg agak lama...

hero aku pun tak p sekolah ari ni bkn sbb malas tp sbb dia cirit...cik soami pun tak p kije sbb dia kije malam ni...hehehhehehe

dipagi snin yg orng lain pakat malas ni..aku pun buat2 malas la jugak..jdnya bekpest pagi ni buat jepput je (cucur) ...jepput jagung dan kentang...


simple je bahan2nya
pas tu korng dadukan kentang tu dan amik isi jagung..campur semua letak serbuk secukup rasa (ganti garam n gula pun ok je) kaco dan bley la grg

hasilnya....
 sedap dimkn begitu saja..dan seswai dibuat oleh orng yg agak2 malas nak buat something yg heavy...hehhehe

1 comment:

Normila said...

wahhh tenyuk2x... nice resipi.. senang, simple dan mudah... nak buat ni.. tenyuk post kat sini.. :))

There was an error in this gadget