Followers

Monday, January 24, 2011

tempah la tiket "BERCERAI" dgn FACEBOOK...hurry up book now..

Semalam baca dlm Harian Metro (surat kabar tajuk je gempaq no satu dimalaysia). pasal penceraian yg meningkat angkara FaceBook (FB)...dikatakan di Eropah ramai yg bercerai gara2 pasangan curang melalui fb. wah hebatnya kuasa fb..hingga cerai berai umah tangga..

aku rasa berita ni mmg kita kn amik tauladan dan perhatian sbb aku pun adakala jelas n gaduh ngan cik soami aku pasal fb ni..terutama bab chating menchating..klu aku n cik soami yg jenis sporting leh gaduh2 manja petah lagi pasangan yg jenis cemburu ..mesti lagi la gaduh2 kan...

mmg tak dinafikan bg sesapa yg gatal mmg leh sangkut kat awek2 dlm fb ni ye la letak gambaq sakan ooo..dgn tak bertudung..seksi meksi..pas tu sesenang je accept friend request dr sapa2 tah yg tak dikenali pas tu senang lak melayan billa orng ajak chat..

tok iman pun tak tahan ooooo...petah lagi manusia biasa yg iman tak sampai suku dlm dada..hehehhe..

so bg pasangan suami isteri..pak we makwe..gay2.. lesbian2..sendiri mau ingt la..klu syng hubungan masing2 jgn ditempah tiket 'perpisahan' melalui fb ni..sbb tak de untung nya..ber fb boley tapi jgn nak melebih2..gunakan akal yg tuhan bagi ni unt jd seorng yg waras di alam cyber

4 comments:

Hana Faza-same person said...

betul la tu .. kadang2 smpai terleka melayan FB..

Hana awal2 dah quit FB sebab dh dapatkan contact kawan2 sekolah dari FB juga, then rasa dah tau, dah deactivated pon account..

trpulang pada kita nak manfaatkannya, dgn cara yg bagaimana,kan?

LYAfrina said...

betul dah tu...
makin truk & menjadi-jadi bila tjerebak dgn fb ni...

tp lya x serius dgn fb..kalo kdg2 x buka lgsung.. gitu2 jer la.. sbb lya lbh byk hbs masa dgn blog...

dyea irdina said...

tu la blog lg bagus dr FB kan...bahye FB ni..selainmenemukan kawan2, tp bekas2 awek/pakwe pun ada..tu lagi leh wat gaduh

toyolkiut said...

TK xde fb..
x minat ceting2 ni..

There was an error in this gadget