Followers

Sunday, January 2, 2011

Jawatan kusong unt diisi

Cerita ni berlaku disuatu petang masa aku duk melepak2 bersama2 jiran aku yg lain..standard la kan lepak petang sementara nak nunggu cik soami balik...

Datang la somebody yg tinggal juga berhampiran umah kami2 semua...huhuhuhu cam ent3 ngumpat la plak ek (klu ada jiran2 ku yg baca jgn la plak p ckp kat anu tu k!) hahahhahha.

dgn baju blouse tanpa lengan, rambut rebonding, kuku bercat, mata ber eye shawdow... ber cat walk sambil menyorong stroller babynya..."kakak2 sy nak cari pembantu umah la..sy tak larat n tak sempat la nak buat kerja umah semuanya...nak jg baby lagi..mmg tak sempat" ngomel si anu ni....

dlm ati aku.....eh si anu ni apa yg dia tak sempatnya...duk umah 24jam gak cam kami semua...pas tu sempat make up lagi, kaler kuku lagi (tu yg tak tahan tu) rambut rebonding dia tu nak kena selalu sikat...ish apa yg dia tak sempat sebenarnya...tak sempat nak cantik2kan diri dia or tak sempat nak buat kerja umah? ataupun masa dia abis unt make up n kaler kuku serta sikat rambut ajer sampai tak sempat buat kerja umah? ah mana satu tah malas aku nak pk...

so ada sesapa ke nak jawat jawatan pembantu umah si anu ni..klu ada leh la bg tau aku ek...hehehhehehe..

1 comment:

There was an error in this gadget