Followers

Friday, January 14, 2011

Shoping!!!! i hate!!!! but i like!!! huhuhu

Hamboi hamboi hate la sesangat...mcm orng gaduh ngan laki la plak..benci tp suka..eiiii tak kuasa mak!!!!

jom terjah hasil mashyul mancing kat Jusco dan MPH bookstore ari ni
*
*
ha pemarut sayur/buah/apa2je dan pemukul tangan ni mmg dah lama jd idaman..sejak kawin tak pernah ada menda alah ni kat umah..bila tgk rancangan masak2 cam best je ada menda ni..huhuhu tu yg mengagahkan diri gak bli menda ni
 yg ni mmg bukan idaman kalbu dah tp tahap mengidam..dr mula mengandung itu ari lagi teringin sgt nak tukar pinggan mangkuk yg dah sedia ada kat umah..tak tau la kenapa basuh je pinggan mesti datang bisikan tukar! tukar!tukar!
Aku beli classic roses sbb kat umah aku dah ada set penghidang yg bunga cam gini..jd chantek la skit bila duk kat meja makan nanti kan,....dan semoga selera mkn akan bertambah2..dan body pun naik la lagi 5 kg..
unt hero2 lak cryon ni aku beli unt dorng main lukis2
dah beli cryon maka kena la beli drawing book..satu unt adam satu unt ice..ni semua dorng yg pilih sendiri..
 dan unt aku lagik..cam biasa la beli novel/buku..4 bijik sekali beli kali ni..cam mengamuk jer kan? satu semestinya paberet penulis aku la R.A.M..dan satu lagi aku pili2 td tgk cam best je so bli la karya Norhayati berahim..nak pinjam? tunggu aku abis baca dlu key..dua lagi buku keagamaan unt mengisi kelopongan dlm ati.
 Setiap Jumaat--Norhayati brahim dan Rayyan fantasi ---Ramlee Awang Murshid
 penghabisan shoping2 malaysia kali ni cam biasa la mkn2..budak2 ni cam biasa la happy meals mcd.
 sbb musababnya..dpt patung hulk tu..jd mkn pun selera sbb klu tak makan abis aku ugut nak buang hulk tu dlm tong sampah.
 tapau mkn kat umah je sbb klu mkan kat mcd aku tak boleh control dorng ni..faham2 je la hero tgh nak membesar bukan reti duk diam.

dah abis soping dah blk umah pas ni tido la plak sambil lengan duk kat atas dahi..nampak RM RM RM terbang melayang2..hye hye bye bye katanya.

2 comments:

Fatin Athirah Amani said...

waaaah. bestnye anak2 dapat mak best mcm akak :) jeles i. huhu.

dyea irdina said...

waktu berkualiti unt anak2..bukan selalu dpt kuo bertiga camgini..klu bawak bapaknya kena sivik skit..hehhe

There was an error in this gadget