Followers

Monday, January 17, 2011

Keajaiban yg tak Memerlukan Ilmu Hitam

Dlm banyak2 kerja umah plng aku tak nak brp gemar adalah kerja gosok mengosok..hehehhe sbb tu la tuhan temukan jodoh aku ngan cik soami yg semestinya bukan seorng mat pejabat yg memerlukan baju bergosok licin.

tp dlm tak gemar pun kena la jugak gosok baju sekolah hero aku contohnya..tadika zaman skrng jgn main siap ada gred lagi anak kita kebersihan dan kekemasan tahap sgt baik, baik atau sederhana,

ish apa la aku membebel sampai ke tadika ni...aku sbnrnya nak kepastian ttg magic yg aku tgk kat rancangan RAchey RAy..NTV7 tu la..ari tu ada dia tunjuk satu product 'downy wrinkle releaser'.senang je pakai..hanger baju, sembur dan tunggu 10 minit lepas tu baju tu dah mcm gosok dah..korank tau tak kat pasaran malaysia ni ada jual tak? aku tak la g survey lg kat shopping mall tu tp aku mmg tak pernah nampak sblm ni..yg dlm iklan tu cuma dlm sabun basuh je boleh menyenangkan iron baju..tp tak de lak iklan sembur je baju dah tak kedut.
Nampaknya aku kn la mengagahkan kaki pergi skodeng ada tak product ni kat shopping mall..klu ada mesti aku bahgia...sembur2 je..best kan...

2 comments:

BIONIC WOMEN said...

kat cosway ada 1 produk..
tapi selalunya utk kedut yg x berapa kuat boleh ler guna kot..

try tengok kat sini

http://www.cosway.com.my/product/household/prod_pmax_19.htm

dyea irdina said...

tq 4 the info

There was an error in this gadget