Followers

Sunday, January 9, 2011

ARgHHHhhhh!!!!! SloW make Me Hot!!!!

MAk aikh..Hot la sgt....bukan kes apapun....


Alkisah ditahun baru aku berazam unt berblog walking n juga buat ent3 banyak2..huhuhu


baru beberapa ari je...tb2 internet aku jd slow...jgn kan nak blog walking nak ber FB pun macam apa dah...jdnya aku rasa tension je yg senang ati adalah hero2 aku sbb dorng leh konker main games...


kenapa jd cam tu?


sbbnya


*
*
Pesanan penaja dr CELCOM
Dear customer, you have exceeded the 1GB/mth usage (Celcom FUP). Pls purchase additional volume or we reserve the right to control yr broadband speeds. TQ
Time: 05/01/2011 08:07:57


hahahhahha...broadband aku ni pakej 40++ je so 1GB je la...sbb aku bukan jenis suka download...aku layan blog n FB je sesambil baca surat kabar and cari resepi...


Oleh bila nak berblog jd slow aku jd tension bila tension aku rasa nak marah, jdnya unt sementara waktu aku tak leh la blog walking cam biasa...en3 pun aku sekadar masuk blog tulis en3 n post..tak de nak godek2 klu tak aku jd panas!!!

Nanti tenet aku dah laju balik aku lawat korang2 ek....tungguuuuuuuuuuuu

1 comment:

There was an error in this gadget