Followers

Sunday, January 16, 2011

Body shop dan aku!!!

Td mandi tiba2 sabun abis la plak..buka kabinet nampak la showel gel Body shop..hehhehehe antara aku dan Body shop mmg tak ada scandal..tp ada kenangan terindahnya...
Cik soami yg aku kenal bkn sorng yg romantik..tak reti masuk kedai2 standard ni..tp kan masa jd tunang dia..dia hadiahkan Body shop set unt aku..VAnilla...pergh baunya mmg sedap sesangat sampai aku syng nak pakai, perfume dia ke shower gel ke lotion ke semua aku syng nak pakai..lagi satu bau dia tu selalu buat aku lapar..hahhaha bg yg dah pernah pakai Vanilla Body shop ni tau la knp aku kata boleh buat jd lapar.

sbb syng nak pakai dah dapat anak pun still tak abis Vanilla tu..masa aku lahirkan baby no 2 si Raees ,Cik soami bg lagi satu set Body shop..kali ni aqua Lily plak..fresh n segar bau dia..so aku abiskan la yg Vanilla tu sbb dah ada Aqua Lily..dan skrng Raees dah 3 tahun still tak abis lagi aku pakai..hahahha tak tau la aku kedekut ke aku ni berjimat..

Tahun ni aku bakal bersalin lagi dan adakah Cik soami akn bg Set Body Shop lagi?..misteri tuh (lg misteri bila pk kan camne laki aku masuk kedai Body shop sorng2..sambil dilayani  sales girl kat dlm tu..mesti merah muka n tingga)!!!!tunggu je la bulan 5 ni..tgk dapat aper..tp sebenarnya aku tak harap apa2 pun dr Cik soami..cuma kasih syng n bahgia, gembira tanpa duka.

3 comments:

cheqna said...

owoh kak eh
vanilla memang besh...=)

BIONIC WOMEN said...

kira romantik jugak ler en somi ek..tapi mesti sayang nak pakai sebab bukan selalu en somi kita berani masuk body shop tu kan???hehehe..en somi kita pun agak segan malu, n x berap apandai gi sopin gsesorang..

dyea irdina said...

tp skrng dia dah pandai dah..dah pandai g kedai bunga, beli dalam2..huhuhuhu cekal jugak la ati dia nak g cr brng unt pompuan

There was an error in this gadget