Followers

Saturday, January 8, 2011

Kami Tak Sabar...lg 19 minggu..

RaeeS

Masa first trimester  dia ok lg ..ilex je cam tak de pepe, mcm rela serah serah tahta title bongsu dia kat baby ..tiap kali aku muntah dia ikut sama berlari ke toilet unt tepuk belakang aku...itu dulu tp bila perut aku dah nampak ni agaknya dia dah mula rasa title dia bakal tergugat..sekarng ice cukup manja...tido nak kena peluk, pagi2 meraung2 panggil mama..padahal dulu elok je kuo bilik sendiri..mmg manja sesangat la anak jantan mama ni...tp tak pe mama suka bila ice manja..sbb sebelum ni ice tak suka manja2 ngan semua orng...

AdaM

Rilex n cool je...maybe sbb dia dah serah tahta kat ice lamaaaaaaaa dulu jd baby baru ni tak membuatkan dia rasa tergugat..tp adam ari2 sentuh perut mama n cium pas tu siap cakap comel la baby mama..kuat tul imiginasi dia...tgk pun tak lagi dah ckp comel...yes..mama tau adik adam n ice mesti la comel cam hero2 mama ni...

AbG

Masih seperti dulu..exited bila g jumpa doktor..exited tgk scan baby...sampai ari ni masih tercari2 nama unt baby boy (nama unt baby girl dah ada) .. no hal la bang cari la pelan2 ek ada lagi 4 bulan sblm baby kuo...

AkU

Masih terPK2  boy or girl...masih belum buat list barng unt dibeli..masih belum selongkar stor unt tgk barng apa yg masih boleh diguna...bila la nak buat ek...masa kejap je berlalu...apointment kinik dah 2 bulan delay (malas menunggu punya pasal)..nak p buat kat swasta plak tp tak terpergi2 lagi..appointment kat spital ada satu bulan ni...wah bizinya menjadi aku!!!! banyak appointment...Wake Up!!!!!!!!!

3 comments:

M a W a D D a H said...

wahh bestnya...tgh pregnant..

nati mesti kuar baby comel..:)

BIONIC WOMEN said...

bestnya nak dapat baby baru...bila ler turnme nih???

Zaidah said...

semoga dapat baby comel.....

There was an error in this gadget