Followers

Friday, March 18, 2011

Kek Coklat cream cheese

Ari ni terasa rajin nak baking so..cek stock kat dapur ada plak brng2 yg diperlukan, maka setelah sekian lama aku perap resepi yg aku amik dr blog SINAR KEHIDUPAN ni..
*
*
taddaaaaaaaaaa

 ni masa lom bakar lagi...dah menarik tertarik kan...hehe
 ni la selepas masak..
 rajin la plak nak jugak pakai kan make up bio pun skit2

ni la rupa dalamannya

so dah tgk kan!!! klu agak2 terlio leh la amik resepi ni kat blog sinar kehidupan tu...hehhee..rasa kek ni sedap tau ada rasa coklat rasa cream cheese dan lembut sesangat..sampai kan aku terpaksa sembunyikan kek ni kat satu tmpt resia takut nanti abis tak sempat cik soami nak rasa.
*
*
opsss
Alang2 dah masuk ent3 kek ni nak tambah lagi...ni minggu lelepas nya project..resepi kutip dari blog SURI SOLEHAH 
 Red VElvet Cup Cake
ni plak Strw.choc. Cup Cake

pagi , tghri, ptng, siang, malam, nak tido pun aku duk membedal lagi sbb mkn ni tak muak..almaklum la topping dia pakai cream cheese tu yg mabeles tu

6 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

sgt mengiurkan napsu

dyea irdina said...

napsu mkn yg tak abis2 ni nanti dah bersalin semua kena stop dlu..bley tgk je..

cemomoi said...

orang rumah nak tengok jap... buat ntah laaaa

cik dah ganu kiter said...

idah terlio tp kalu boleh nak makan yang org buat..lagi sedap..bt sendiri tak reti..kih..kih...


umah kakak ipar sbnrnya area bt 6...kalu ikutkan kg dia kg pak katak...
ada ke sedara kat situ...
kalu betul pasar bt 6 tu pak sedara asben..dpn pdg bola

Nora Shahaira said...

argh...tidak...!!!jiwa ku tertekan tgok kecomelan mereka..nora buat selalu hancus..tgn tak berseni langsung...

toyolkiut said...

waw!
mmg buat TK jeles sesangat ni...
bila la TK nk jd sehebat tu kt dapur ye..
bhn2 nk guna buat kek pun TK x kenal lg ni..

There was an error in this gadget