Followers

Wednesday, March 23, 2011

Karipap Durian karipap mangga

Ptg semalam layan AFC (astro 703) 

adalah satu rancangan singapore dia tunjuk pasal karipap berintikan kastad durian n juga mangga


terlio aku tgk..yg mangga leh tolak tepi lagi tp yg durian tu tak tahan aku nengok

mmg boleh aja kirim kat kawan2 yg slalu masuk singapore tp.......................
*
*
yg membuatnya orng cina..so how!!!!! 

9 comments:

cik dah ganu kiter said...

buat sendiri ler...kan pandai msk...bleh cik dah tumpang berkaki2 nanti

BIONIC WOMEN said...

x pernah dengar ag karipap durian nih...try ler buat, kalau sedap pos kat saya skit ek

dyea irdina said...

alahai kawan2 nak buat kastad durian tu berani lagi tp kulit dia tu mmg tak brp berani takut fail...hehhehe..tak pe la tak dapat karipap doyan cr puff doyan je la

Syuxer Melankolia said...

karipap berintikan kastad durian??rasa ia cmner??cam best je

entry terbaru saya:

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/03/berhikayat-pasal-histeria.html

cemomoi said...

uihpes taim nengok perisa doyan ni... terlio laaaa

✿ etiey erywan ✿ said...

daku belum pernah memakan ini macam

SyuQ said...

aduh kak
br nak feeling verangan mkn karipap durian, skali cina made pulak. hahaha

x per kak. try masak dulu, lps tu citer mcm ner rasanya n apa resepinya kat blog. jgn lupa publish gambar kat FB n tag sy skali. hahaha

Anna said...

I x pernah makan karipap durian..tp tart durian pernah..Sedap you....terbaek sesgt!!. Cuma kena tunggu musim durian ler baru leh order....No advisable le Sgpore pnye made. Bukan apa..kalau saya sgt was2..bbrapa kali pi training kat sana, kwn2 cina salu bgtau byk mende dorang letak minyak b*b* tuh..jadi baek ler u wat sendiri jer..kan skg kat Johor durian byk gitu???

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

uih..sedap karipap durian..arituh pg halalfest kt pwtc ade jual karipap durian..mmg sedap sgtt2..hehe..nnt singgah2laa yer tgk batik2 kt blog kite eh.. :)
http://www.alkhattabbatik.blogspot.com

There was an error in this gadget