Followers

Friday, March 4, 2011

Bulan iniiiiiiiiiiiiiiiiiiii bulan MARCH

Bulan mArch..apa specialnya??? 

bulan ni besday cik soami

lambat lagi ...25th ni,,tp aku dah terpikir2 nak beli apa utk bg kat dia..hahahha baru 6 taun kawin aku dah tak tau nak bg apa dah..

taun lepas bg perfume 'clinique happy' cik soami pakai sampai sudah tak abis2..so taun ni tak bley bg perfume lagi..taun sebelumnya aku bg apa ek..ha dah ingat..aku bg kasut..taun sebelumnya lagi...baju kot..ish dah tak bley ingat lah

tak larat aku nak pikir skrng ni kn pk unt taun ni nak bg apa..


Z
Z
Z


bila pk mula la aku rasa ngantuk..sekarng ni aku banyak tido..hahhaha sbb tu blog pun dah tak teratur update nya..ni aku rasa ngantuk lg..pembawakan budak ke apa ni..

ok la hujan dan turun maka aku rasa duk bawah selimut lg sot kot..nak tido la dlu seround..mn tau dpt idea dlm mimpi

1 comment:

BIONIC WOMEN said...

saya pun tengah pikir2 nak bagi apa besday hubby tahun ni, tapi lambat ag bulan 6..hahaha..
ingat nak bagi shaver ler..dowang guna hampir setiap hari shaver kan? lagipun shaver letrik comel2 skang..macam2 pattern

There was an error in this gadget